Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom az erőszakos szexet szereti és ezt most mondta el nekem. Mit csináljak? Többi lent.
Ebbő még problémátok lesz.
Egyrészt, mert vagy te sérülsz a folyamatos megfelelési kényszer hatására - márha beadod a derekadat. Aki nem mazochista, annak, a BDSM nem fog bejönni.
Másrészt, mert ő fog helyetted - melletted? - keresni valakit, akivel ezt megteheti.
Szerintem ezt a kapcsolatot zárjátok le még most, mert nem passzoltok szexuálisan, és nem is fogtok, hacsak nem megerőszakolod magad és belemész a szado-mazoba.
Szerintem lelkileg nem normális egy férfi, aki arra izgul, hogy nőket verjen.
Nem kell mindent elfogadni, ebben a fenenagy toleráns kultúránkban.
Haaat ez igy gaz, de ez attol is fugg h megis nala mit jelent a durva szex? Tehat kikotoz es tuvel szurkal, vagy csak fojtogat, megpofoz, melytorok mert ha ez utobbi akkor az nem a vilag vege.
A lenyeg az h csak azt csinald ami neked jolesik, mert ha belemesz valamibe amit utalsz, az csak trauma lesz.
"vagy csak fojtogat, megpofoz, melytorok mert ha ez utobbi akkor az nem a vilag vege."
:DDD
Egy párkapcsolatnak pont az kellene legyen a lényege, hogy a felek teljes mértékben önmaguk lehetnek, boldogságukat lelik és kiélhetik vágyaikat egymással.
Ha nála ez nem teljesül teljes mértékben, akkor ahogy telik az idő újra felüti a fejét, mint most.
Ő ilyen beállitottságú, az izgatja, nem tehet róla, mint ahogy te sem tudod egyik napról a másikra megszeretni. Kipróbálni persze lehet, hisz addig nem is tudod milyen.
Beszéljetek meg egy határt és próbálkozzatok lassan.
Ha nem jön be, ne kényszerülj bele a dologba. Fogadd el, hogy ebben nem egyeznek az igényeitek.
Nálunk/én vagyok a nő/ én szeretem a durvább dolgokat és lassan próbálom rávezetni a párom, pl először felvetettem, hogy játsszunk erőszakolósat, igazából provokáló módon húzogattam az agyát, hogy "úgysem tud lefogni, erősebb vagyok, úgysem tud behatolni úgy, hogy ellenkezek " és ezzel már kihivás elé is állitottam, olyan volt mint egy játék számára, nekem meg közben egy titkosabb vágyam teljesült. Ezzel azt akarom mondani, hogy lazán, játékosan is lehet az egészet, nem kell ráfeszülni, hogy "akkor ma ezt és ezt tesszük, holnap meg azt próbáljuk,jó?"
@26: Pedig beszélgetés hiányában nem sokra fogtok menni. Nem is igazán értem, hogy miért, mire vártok? Le kell ülni, meg kell beszélni, hogy mit akar pontosan - 10 hónap után gondolom belefér, hogy elmondjátok egymásnak a vágyaitokat. Ha mindenki kiteregette a lapjait, meg meg lehet beszélni, hogy ki hogyan áll a dolgokhoz és elgondolkodni azon, hogy ki enged, ki vesz vissza, adott esetben van-e értelme folytatni együtt.
"hanem a durva, szadomazo féle szexet...és eddig nem tudta teljesen elengedni magat." - nem azért, hogy problémázzak, de ha "nem tudta elengedni magát" az azért gond, mert a hagyományos szex túl kevés ingert jelent a számára, így azt nem is élvezi annyira. Ez végeredményben azt is jelenti, hogy ha ő kielégítő szexet akar, akkor a visszafogott, romantikus szex számára totál elégtelen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!