Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom az erőszakos szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom az erőszakos szexet szereti és ezt most mondta el nekem. Mit csináljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Párom 10 hónap után képes volt elmondani, hogy ő igazábol nem is ezt a lazább szeretkezéseket szereti, és nem is a kicsit vadulos szexet hanem a durva, szadomazo féle szexet...és eddig nem tudta teljesen elengedni magat. Mit csináljak? Akkor ő eddig nem is élvezte velem? Azt mondta, azért nem mondta el mert nem akarta, hogy kárt okozzon a kapcsolatunkban, hisz látta rajtam hogy én kissé visszafogottabb vagyok...szeretem a vadulást, de vannak határok. Szerintetek? Kicsit zavar, hogy meg csak most mondta el.

2018. jún. 29. 00:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
27%
Ezt meg kell beszélnetek. Én is szado-mazo párti vagyok, de egy párkapcsolatban ezt egyáltalán nem igénylem, ha szeretem a páromat és jó vele, ez csak fantázia marad. És nem fogom megcsalni, ugyanis nem a nemi szervem irányít. 40 éves vagyok és tapasztalatból beszélek,nem mindenki egy gyenge jellem. Beszéld meg vele, hogy mennyire hiányzik ez neki, mennyire tolerálja, ha ez nincs. Ha van orgazmusa így is,akkor nem biztos, hogy utána fog menni. Nekem volt normális kapcsolatom és egy ilyen kapcsolatom is. Nem mennék utána még egyszer, elég a fantázia. Minden ember más, ezért fontos a kommunikáció.
2018. jún. 29. 08:32
 12/31 anonim ***** válasza:
86%
Exem is szerette az ilyesmit, en viszont egyaltalan nem vagyok ilyen. Szerettuk egymast, ezert probaltam nyitott lenni, kiprobalni dolgokat, de csak megjatszottam, hogy tetszik, amugy a hatam kozepere sem kivantam. Egyre tobbszor hozta fel temanak, hogy pl az exevel miket csinaltak, stb., en meg emiatt egyre onbizalomhianyosabb, frusztraltabb lettem, hogy nem tudok megfelelni neki. Sokaig huztuk a dolgot, de vegul vege lett. Soha tobbet nem jonnek ossze ilyen pasival.
2018. jún. 29. 09:26
 13/31 A kérdező kommentje:
Én nő vagyok, ő a férfi. Ma beszéltem vele erről, azt mondta ő élvezi a romantikus, kicsit vadulos szexet is, és nem várja el tőlem, hogy belemenjek az ilyenfajta jatékba. De azért hiányzik neki...nekem csak az esik rosszul, hogy ennyi ideig titkolta, és azt hittem teljesmértékben sikerül kielégítenem a vágyait..de nem. Én benne lennék egy durvabb menetbe is az ő kedvéért, és van rá esély, hogy megszeretem..de mi van ha mégsem? Ez hosszútávon müködni fog igy?
2018. jún. 29. 10:37
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
En mindig elore szolok, hogy szeretem a melytorkos kenyszerfranciat. Hat erre felizgulnak a nok es mindenki engem akar. Jaa nem. :)
2018. jún. 29. 10:45
 15/31 anonim ***** válasza:
58%
Az itt irogatok tenyleg nem latjak realisan az eletet? Egy reklamnal is mindent elhisztek, csak azert mert el akarja adni a termeket az adott ceg?
2018. jún. 29. 10:53
 16/31 anonim ***** válasza:
68%

Én szeretném, ha első szava az lenne, hogy "szeretnélek megfullasztani a farkammal", hogy mondhassam, hogy neved sem érdekel, kösz, nem.

10 hónapig szexelni ilyennel... szerintem én megerőszakolva érezném magam és nem jönnék össze soha többé senkivel.

2018. jún. 29. 11:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
12es vagyok. Nekem is sokaig azt mondta, hogy nem baj, hogy nem megyek bele durvabb dolgokba annal, mint amiket hajlando voltam kiprobalni, pedig nekem mar azok is kellemetlenek voltak. Aztan az ido elorehaladtaval, ahogy mulik a rozsaszin kod, kibujik a szog a zsakbol, senki nem tud mas lenni, mint ami, plane hosszu tavon. En is ugy voltam, kiprobalom, hatha megszeretem, sokaig hazudtam is magamnak, hogy dehat en elvezem ezt, pedig nem. Ne haragudj, de szerintem nem fog mukodni, max ideig-oraig.
2018. jún. 29. 11:59
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Buta lány, ha eddig nem izgatott fel a durva szex, akkor ezután se fog. A szexuális perverziókat nem lehet megszeretni, azokhoz születni kell.
2018. jún. 29. 13:28
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

"nekem csak az esik rosszul, hogy ennyi ideig titkolta, és azt hittem teljesmértékben sikerül kielégítenem a vágyait..de nem. "

De miért magadat hibáztatod? Ez az ő kattanása, nem a te hibád.

2018. jún. 29. 13:33
 20/31 anonim ***** válasza:
Ha nem passzoltok ilyen téren igen is probléma lesz a jövőben. Nem csak azért mert ő szeretné és te nem, hanem mert téged zavarni fog hogy nem tudod kielégíteni.
2018. jún. 29. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!