Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha nagyon zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon zavar hogy nem volt kedve a baratomnak hozzam?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyunk együtt, napközben küldtem neki egy fehérneműs képet amire nem reagált semmit.. csak később miután gondoltam és szovatettem más elfoglaltsága van ami "fontosabb"...

Ez engem nagyon szxxrul érint az Ex barátom miatt mert ott nagyon sokszor utasított el mikor szexelni szerettem volna... és akkor Meg hónapokon keresztül magamban kerestem a hibát... Ezen az alkalmon egyből az jutott az eszembe hogy nem akarok ebbe a hibába esni újra hogy felesleges köröket fussak bárkivel már az elején... egyébként nagyon jó a szex köztünk, meg a kapcsolat is meg ha elég egyedi is az esetünk.. most egy ideje nem egy helyen vagyunk így a közös videózas gyanánt küldtem a fotot...

Hogyan ne reagáljam túl az ilyeafajta elutasitast?

22/n

2018. jún. 24. 23:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egy kép miatt nem jön el a vilag vege. Néha eldöfordul, hogy ranez a kepre és mondjuk szepnek latja, megsincs kedve ennel tobbhoz, akar reagalni sem, mert olyan elethelyzetben van, hogy épp nem tud.

Picit gondolj arra, hogy a mostani parod nem az exed és amig eloben nincs gond, addig ninxs gong. És még eloben is elofordulhat visszautasitas, emberek vagyunk nem szexgepek.

23 N

2018. jún. 25. 04:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!