Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarhat velem aludni? 3 hónapja ismerkedtünk meg.1,5 hónap elteltével hivatalosan is egy pár lettünk. Minden jól működik köztünk, de legutóbb.
....amikor felvetettem, hogy nálam aludhatna, ő elutasított. Azt mondta, ez már nem fér bele a kapcsolatunkba.
Emiatt túl estünk az első vitánkon, mert egyszerűen képtelen vagyok ezt megérteni és felfogni épp ésszel, hogy az, akinek fontos vagyok, akinek a párja vagyok, nem akar velem aludni.
Szünetet kért, és emiatt most lehet rombadől minden.
Talán hagynom kellett volna ?
Hibát követtem el azzal, hogy ezt a szemére vetettem ?
Talán fél az érzéseitől, hogy jobban megszeret vagy én őt ?
Mitévő legyek ?
Keressem fel ?
Szomorú vagyok és roppant tanácstalan. :(
A részéről szerintem ez kb egy szexkapcsolat. Barátság extrákkal. Annyiban hivatalos, hogy melletted nem kúrogat másokat de egy pár nem vagytok.
Esetleg azt megérteném ha a családoddal élsz és korainak érzi, hogy nálatok lebzseljen. De a megfogalmazása nem erre utal.
Egyedül élek, saját, külön lakásom van.
Senki és semmi nem zavarna minket.
Tehát ez biztosan nem állhat a problémája hátterében.
Azt hiszem, jobb lesz ha lemondok erről a kapcsolatról.
Nem írtad le a megismerkedésetek kürölményeit, de erős a gyanúm, hogy az lehet mint amit a 10-es mondott.
Együtt él a barátnőjével/feleségével, téged pedig csak szexuálisan akart és nyújtotta az időt ameddig tudta. Így, hogy a szemére hánytad világossá vállt, hogy hamarosan úgyis lebukna tehát előbb lelécel.
Most már átlátom.
És mérhetetlenül csalódott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!