Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártam egy sráccal, de szakítottunk. Rájöttem, hogy mégis szeretem. Összejöhetnénk újra? (BŐVEBBEN LENT! )
3 hétig jártam egy sráccal.Előtte nagyon jó barátok voltunk kb. 2 évig..egy kiállításon jöttünk össze.
Aztán 3 hétre rá elkezdtünk dumálgatni..és a végén úgy döntöttünk,hogy legyen vége.Békében váltunk el..most is nagyon jó barátok vagyunk.Sokat szoktunk beszélgeti,sms-ezni,MSN-ezni.
Rájöttem,hogy még mindig nagyon szeretem,és hiányzik.
Szoktam rá utalni néha,ha beszélünk,hogy jó lenne...de nem igazán tudom kivenni,hogy ő érez-e még valami irántam.
Szerintetek újra kezdhetnénk még?
Vagy hogyan szedjem ki belőle,hogy ő mit szeretne?
(egy év korkülönbség van köztünk..ő 17 éves)
Egy 16 éves elkeseredett lány
Nem utólag szerettem..és miért űztem volna el..elolvastad a kérdést?
Minden esetre köszönöm a választ,megy a plusz!:)
Azóta,mióta feltettem a kérdést..kb. 10 percenként lesem,hogy írt-e valaki..ééés véégre!!:D:D
2. válaszoló köszönöm szépen:)
Hát nemtudom ö milyen pasi.
Mármint hogy mennyire szeretik öt a nök általában..
Mert ha sok a lehetösége amúgy akkor sztem simán kivert már a fejéböl.
Ha viszont kevésbé az a bratt pitt tipus, félénk stb., akkor simán akarhat még téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!