Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha átmennétek a párotok családjához ebédelni, és csak olyan étel van amit nem szerettek?
3 év után nálunk már nem számítottam vendégnek. Sokszor főznek olyat, amiről tudják, hogy szeretem, de volt már, hogy egyik kaját se szerettem. Nem ettem meg. Csináltam egy szendót.
Nem lehet mindig olyat csinálni, amit mindenki szeret. Szerintem ez nem durva.
Èn nem ennék és ha ez vakakinek nem tetszik,akkor lehet megsértődni. Nagyon kevés dolog van amit nem eszek meg. Bar amit én nem szeretek azt sokan mások sem.
Viszont a párom ha emiatt akadékoskodna akkor egyszerűen egy hétig csak olyan ételt adnèk neki amit nem szeret és minden alkalommal elmondanám mennyire finnyás.
Mindenkinek van ízlése,nem véletlenül. Valamint a Kérdező a közelében sincs a válogatásnak.
Ha csak olyan étel van, amit nem szeretek, akkor nem eszek. Méginkább, ha tudták is, hogy nem eszem meg ezeket.
Nem kérek, köszönöm.
Kb ennyi.
De persze megjegyzem.
De akkor azt képzeld el, hogy velem anyós mikor elkezdtem bejárni hozzájuk, rendszeresen eljátszotta, hogy: Lajcsika (párom) eszel? Lajcsika egyél, Lajcsika tegyek neked stb. stb. .
Én meg ültem mellette, mint a láthatatlan asszony.
Vagy volt olyan, hogy be kellett ugornunk az ügyeletre vasárnap délelőtt, férjem egyúttal haza akart ugorni vmért, pont úgy érkeztünk, hogy ebéd előtt és ültünk az üres asztalnál.
Inkább nem tálalt addig, míg el nem mentünk.
Mindezt úgy, hogy akkor még nálunk laktunk és anyám először őt, a páromat kérdezte meg, mi legyen az ebéd.
Vannak bunkó emberek, sajnos.
Mindig ez van, 5 éve járok oda, így vagy tele hassal megyek, vagy viszek magammal valamit amit a szobában stikában tudok eszegetni. Nem várom el, hogy bármit csináljanak csak külön miattam.
Miért a párodnak kellene mondani? Nem olyan bonyolult, "köszönöm, nem kérek, nem szeretem" - nálam már megszokták, hogy mindenre ezt mondom
Nem ennék, ha pl. máj vagy sertéshús lenne. Ezeket ha meggebednék se tudnám leerőltetni a torkomon. Megköszönném, de nem kérnék.
Viszont körét is mindig jár ezek mellé, abból azért elfalatoznék és ennyi.
Amúgy meg nem vagy finnyás, azért mert nem eszed meg, amit nem szeretsz. Már gyerekkoromban is utáltam, ha rám erőltettek olyan ételeket, amiket nem szeretek. Egyszer szemtanúja voltam, annak, hogy a napközis tanár megetette az egyik osztálytársammal az egyik ételt, sugárba jött vissza belőle. Velem is előfordult már. Köszi, azóta kihagyom ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!