Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nem gáz, ha köztem és a barátom között 3 év kor külömbség van?
Nekem is ilyen volt az első barátom. Én 16 voltam, ő 19. Nagynak hittem magam, pedig elég naiv voltam. Imponált, hogy egy jó képű, 3 évvel idősebb srác udvarol nekem. Elhívott moziba, ide-oda. Tudtam, hogy járunk, de így visszagondolva mégis fura érzés. Mintha nem is lett volna a barátom. Mire kezdtem egyre jobban belehabarodni, szakított. Mert én még tapasztalatlan voltam. Nagyon rossz érzés volt, el is sírtam magam (szórakozóhelyen voltunk) Pedig nem is szerettem igazán. Inkább az volt a rossz, hogy dobott. Majd vissza akart kapni rá 1 hónapra, sőt most 2 év elteltével is bepróbálkozott. De azóta nekem egy 2éves kapcsolatom van. Nem bántam meg:)
18/l
köszönöm!
főleg az utolsónak!!! nagyon kedves a pozitív válasz!
Ő nekem azt mondja, h mindennél jobban szeret, és ez annyira jó, mert az előző barátom velem egyidős volt, és vele azt éreztem, h nem becsül, nincs meg benne az, h egy nőt tisztelni kell. De ő tisztában van az értékeimmel, és ez annyira jó.
Attól még h 18, nem biztos h felnőtt is.
(Ismerek olyan srácot aki már 24, de még mindig gyerekesen viselkedik, és olyan is akar maradni.)
Mivel a lányok hamarabb érnek lehet h most pont egy szinten vagytok "agyilag":D És 3 év az szerintem bőven belefér, talán még kell is.
Saját tapasztalatból írom, hogy szerintem nem sok.Én is 15 vagyok,barátom 18,de nagyon jól megvagyunk.Szeretjük egymást teljes szívünkből.Bárki mondhatja,hogy barátom csak kihasznál/ki akar használni,de ez biztos,hogy nem így van.7 hónapja vagyunk együtt,és ezalatt sok olyan dolog ért minket,amik miatt szakíthatott volna velem,sőt,a legtöbb pasi már otthagyott volna,de ő mellettem maradt,és támogatott nehéz helyzetekben is.
Előző barátom velem egykorú volt,de nem vett komolyan,és hazudozott.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!