Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek egy ingadozo lelkiallapotu sraccal?
bár fiú vagyok, de gondolj bele. Utazol vele egy kocsiban, kap egy hívást amin felb*ssza az agyát, és rájön a dilihopp. Úgy vezet mint egy őrült, lehet hogy az első fának nekimennétek.
Az meg nem hiányzik hogy így haljak meg, de ha szeretem, akkor meg az nem hiányozna hogy így veszítsem el a párom. Inkább keresek normális embert (már szerencsére megtaláltam...remélem :))
A 23:41 esnek kulonosen koszonom,mert tenyleg nagyon megtalalom magam az on torteneteben.de amugy onok jol egyeztek?h sikerult megvaltoztatnia? erdekelne ha nem haragszik h tudjam,erdemes folytatni egy 2 eves kapcsot,vagy azonnal szalljak ki belole.
koszonom mindenki kommentjet
volt ilyen barátom, átvettem a lehangoltságát, volt, hogy úgy mentem haza, hogy begyógyszerezte magát, szét volt terülve a földön, körülötte hányástócsával. életem lesötétebb időszaka volt az a 2 év, amit vele töltöttem. mindezek ellenére barátok maradtunk.
N/23
én a helyedben "kihagynám", de te tudod, tanulhatsz is a dologból, ha rosszul sül el [ahogyan én tettem], de az is megtrténthet, hogy kiegyensúlyozódik a lelke.
elküldeni pszichológushoz nincs értelme, úgysem menne el. megváltozni sem fog. max néhány hónapig, aztán visszatér a régi énje.
vagy fogadd el, vagy keress mást.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!