Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja megismerkedtem egy férfival, minden jó volt. De egy rossz szó miatt ennyi?

Egy ilyen ismerkedős, keresgélős kapcsolatot bárki, bármikor lezárhat. Nem tartozik magyarázattal.
Rájött, hogy nem akar veled hosszú távra tervezni, és ezt közölte is. Ez így becsületes.
Valószínűleg a vitáig se volt minden jó, csak te nem vetted észre. De az is lehet, hogy tényleg ott érezte meg, hogy ő ezt így nem akarja. Hagyjad.

Hááát, nem tudom. Az ember kaphat olyan megjegyzést, ami beteszi nála a kaput. A párom is azért szakított az exével, mert mikor valamin összekaptak, a csaj olyan alpári módon hőbörgött vele, hogy egyből kiábrándult (ők telefonon kaptak össze, akkor le akarta tenni, a csaj meg beleordított, hogy "le ne merd tenni b***zmeg!"... Aztán ez elég is volt neki.
Igazából én is úgy vagyok vele, hogy egyszer qrvázna le a párom vagy fenyegetne meg bármivel, azonnal elköszönnék. Szerencsére ilyet sosem tenne szerintem, nem az a típus. És pont erről van szó, vannak olyan megnyilvánulások, amik annyira alpáriak és tiszteletlenek még veszekedés idején is, hogy az ember átértékeli, kivel is jött össze.
De lehet, hogy csak alibi.

nem volt nagyon csúnya szó?
Ennyi erővel ha téged lekuváznak, leribiznek akkor azon se akadj ki, hiszen "nem olyan csúnya".
Basszus gondolkodj már!
És szerintem igenis gáz főleg még csak 4 hónap után ilyen stílust megengedni. Elvileg szereted, akkor miért mondasz ilyet?

hát nemtom. ha veszekszek a barátommal, én is van hogy csúnyát mondok, ő is van hogy csúnyát mond. azért mert néha előfordul az ilyen, még nem szakítottunk, lol.
4 hónap után mondjuk nem tudom mi történhet amin össze lehet veszni. gyakorlatilag még nem is ismeritek egymást. :D
én nem szakítanék egy csúnya szó miatt azonnal, mint egy picsogó kisgyerek. ha leribizne nem venném eleve magamra.
amúgy meg ezek csak szavak...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!