Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lányok! Mit reagálnátok arra, ha. (? )
... valaki azt mondaná, hogy Neki Te vagy a Nagy Ő!
És nem poénkodna, konkrétan, őszintén mondaná, nem fellángolásból.
A csajok nem szeretik az ilyet, még a romantikus lelkületűek sem.
Inkább legyél pimasz, humoros, !!!DOMINÁNS!!!.
Amelyik fél mondja ki előbb, hogy "szeretlek", az válik alávetetté a kapcsolatban. Szóval össze se jönne veled a lány.
+ ez már irtó régi duma. 15 évesen még ne keress nagy őt..
hát, nekem mondták már, vége ez lett, h bűntudatom lett amiatt, h én nem szerettem úgy az illetőt, ahogy ő engem, és szakítottam
de ha most mondaná az, akibe bele vagyok zúgva, tuti jól esne ;)
Nekem mondta már a barátom sokszor,és nagyon örültem neki:)Én is az igazinak tartom őt,mert nagyon szeretem.De ez szerintem minden nagyon szerelmes embernél igy van,hogy azt gondolja,a szerelme az igazi:)Aztán vagy úgy lesz,vagy nem...bár az én barátom már 21 éves,szóval remélem,komolyan gondolta,nem csak úgy "dobálózik"a szavakkal:).
15/L
Az én barátom már mondta,és nagyon jól esett.Örülök neki,hogy így gondolja,mert én is így érzek.Tuti,hogy komolyan is gondolta,remélem tényleg így lesz,mert tényleg nagyon szeretem és tényleg összeillünk.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!