Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az édesanyja állt közénk ismét. Szakítsak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 éve vagyunk együtt a párommal, de mindig is éreztem feszültséget köztem és az édesanyja között, mindig áskálódott, hisztizett ha a párom hozzám jött (ugyanis még otthon él, 23 éves). Azonban nálam most telt be a pohár. Egyik nap mindennek lehordott a páromnak, hogy én önimádó vagyok, folyton veszekszek velük (1x fordult elő), a páromat az orránál fogva vezetem és önző vagyok a kapcsolatunkban. És ez nem az első alkalom, csak még ennyire nem volt durva. Az én családomba is belekötött, ezt nem szeretném részletezni. Azt is mondta az édesanyja, hogy ha én más városba költözöm a párom nem jöhet majd velem. És azóta nem szól a barátomhoz. Hétfőn lesz egy nagyon fontos vizsgám, amire megkértem a páromat hogy kísérjen el, már szabadságot is kért, csak félő hogy az anyukája nem engedi... Azon gondolkodtam hogy akkor szakítok vele. Ezen kívül minden tökéletes a kapcsolatunkban, mindenben egyetértünk és megvagyunk, de a folyamatos idegeskedés ezen a problémán már teljesen kikészít. Ti mit tennétek a helyemben? Szakítanátok egy ilyen anyós miatt életetek szerelmével?2018. jún. 21. 17:15
21/24 A kérdező kommentje:
Megoldódott minden :) Az anyós hirtelen normális lett.
2018. júl. 19. 09:49
22/24 anonim válasza:
Örülök!
Igazi dráma volt.
Szerintem kesznek visszaesések, de sebaj!
HAJRÁ!!
24/24 A kérdező kommentje:
Azóta már szakítottunk, és boldog párkapcsolatban élek egy másik férfival, aki egyáltalán nem az anyjától függ! :) Életem legjobb döntése volt, hogy ott hagyjam a volt páromat.
2021. márc. 16. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!