Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az édesanyja állt közénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az édesanyja állt közénk ismét. Szakítsak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 éve vagyunk együtt a párommal, de mindig is éreztem feszültséget köztem és az édesanyja között, mindig áskálódott, hisztizett ha a párom hozzám jött (ugyanis még otthon él, 23 éves). Azonban nálam most telt be a pohár. Egyik nap mindennek lehordott a páromnak, hogy én önimádó vagyok, folyton veszekszek velük (1x fordult elő), a páromat az orránál fogva vezetem és önző vagyok a kapcsolatunkban. És ez nem az első alkalom, csak még ennyire nem volt durva. Az én családomba is belekötött, ezt nem szeretném részletezni. Azt is mondta az édesanyja, hogy ha én más városba költözöm a párom nem jöhet majd velem. És azóta nem szól a barátomhoz. Hétfőn lesz egy nagyon fontos vizsgám, amire megkértem a páromat hogy kísérjen el, már szabadságot is kért, csak félő hogy az anyukája nem engedi... Azon gondolkodtam hogy akkor szakítok vele. Ezen kívül minden tökéletes a kapcsolatunkban, mindenben egyetértünk és megvagyunk, de a folyamatos idegeskedés ezen a problémán már teljesen kikészít. Ti mit tennétek a helyemben? Szakítanátok egy ilyen anyós miatt életetek szerelmével?

2018. jún. 21. 17:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem visszaszólni kell, hanem felvállalni a személyes érdekképviseletet és meghúzni a határokat.

"Külön költözni azért nem fog, mert blablabla..." :)

Azért nem fog mert gyenge.

Anyukánál nyilvánvalóan van valamilyen "hiány", férje/párja?

2018. jún. 21. 18:34
 12/24 1112 ***** válasza:
100%
Hát,most már álljon a sarkára; itt már anyóssal kell szakítani, és minden problémátok megoldódik. Majd ha egyedül marad; hát talán abból se tanul, de az már csak az ő baja lesz, a tiétek nem. És akkor majd nézhet, hogy miért nem volt kedvesebb, elfogadóbb; miért akarta birtokolni a gyerekét. De az a baj, hogy a gyereke meg enged neki, behódol neki. Hogy egy ilyen anyával maradjon, arra nincs értelmes kifogás. Én csomagolnék, becsuknám magam mögött az ajtót, és vissza se néznék, ha ilyen pusztító személyiségű édesanyám lenne. Sajnos nagyon romboló hatású, a gyerek meg nem is érti, hogy ez neki mennyire rossz, hogy ő-az anyja-ott van vele. Én kitenném az életemből, ha lenne rá lehetőségem. Mármint a gyerek helyében az anyát.
2018. jún. 21. 18:35
 13/24 1112 ***** válasza:
86%
Meg amúgy a gyerek álljon ki a szerelmetekért
2018. jún. 21. 18:37
 14/24 anonim ***** válasza:
86%
"23éves...az anyja nem fogja elengedni." Ez lányom egy tesze-tosza mamakedvence. Mikor anyám anno ilyesmiben gondolkozott, azzal zártam rövidre hogy " NEM neked kell megfeleljen a lány hanem NEKEM, és nekem pont megfelel!" Érdekes az én anyám felfogta...
2018. jún. 21. 18:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A szülők néha (gyakran) nem tudják, hol a határ. A fiúd viszont nem áll a helyzet magaslatán, érthetetlen, hogyan látod benne a férfit.
2018. jún. 21. 19:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"Szakítanátok egy ilyen anyós miatt életetek szerelmével?"

Kérdező, ez nem az "anyós miatt" lenne, valójában a szerelmed miatt lenne, mert puhap.öcs, és nem áll ki a kapcsolatotokért. Tehát a kulcsfigura ő, és nem az anyja.

2018. jún. 21. 20:54
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én apám volt olyasmi, mint a barátod anyja. Nem engedte meg, hogy a barátnőmmel járjak.

Attól én még feleségül vettem, 22 évesen - aztán volt kér év, amíg szóba se álltunk egymással apámmal.

De akkor se látta be, hogy vesztett, főleg az én megbecsülésemet - nem biztos, hogy így kell ezt, de így is lehet.

2018. jún. 21. 21:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megvárom a vizsgámat, ha arra "nem engedi el" és nem jön, szakítok vele.
2018. jún. 22. 09:11
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#9-10: de miért kéne beszélni az anyjával meg visszaszólni neki? Eleve nem szabad hagyni kialakulni az olyan helyzeteket, amikor vitatkozni meg ellenkezni kell. Ha harcolnia kell az anyjával, az már régen rossz. A párodnak kéne meghatároznia, hogy mikor és hogyan kommunikál az anyjával és nem fordítva.
2018. jún. 25. 10:55
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett a vege?
2018. jún. 25. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!