Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti miért vagytok együtt olyan emberrel akivel nem élvezitek az együttlétet?
Mert szerettem, aztán rájöttem, hogy ez mind szép és jó, de én életem végéig nem fogok tudni egy merevedési zavaros pasas mellett szenvedni.
Úgyhogy szakítottam végül - igen, ezerszer megbeszéltük, de mikor ő "egészséges", "az én hibám, hogy nem áll fel", akkor nincs mit tovább beszélni rajta.
Na én vállalom a tanítvány szerepét ha szükséges mielőtt még túlszaporodnak a hisztis,kielégítetlen nők.
Csak tudnám akkor minek nektek házasság ha ennyire rossz a szex? És ha úgyis rossz a szex miért probléma ha a pasi félrekefél?Legalább nem titeket nyaggat nem? :D
Mellesleg 10/8 pasi irtó szar az ágyban, csak hiszi, hogy ő mekkora királyság.
Előjáték két nyalintás, aztán már legyél nedves, vagy azt hiszi, ha odanyomja a fejemet a farkához, az milyen szuper, "nyeld le az ondót" holott pocsék takony állagú, miért nem análozol (mert FÁJ?), stb.
Persze, ha meg akarod vele beszélni, akkor megsértdőik, mert a marha nagy egója nem bírja ám elviselni, hogy "ő nem tökéletes".
Ugyanígy vagyok, mint 16-os. És nekem a szex akkor működik, ha amúgy alapból is rendben van körülöttem az életben minden más (nem vagyok egy ösztönlény). Ha előtte fél órával az idióta kölykei miatt veszekszünk, akkor nem tudok vérmes cicamica lenni az ágyban, mert máson jár az agyam.
Alapvetően "jó ember" (maszek meglátásom, a jó Isten mentsen meg az ilyen "jó embertől"). De sokszor volt igazságtalan, főleg mert tolni akarta a karrieremet, és ezt úgy tette, hogy folyton kritizált, hogy én ennek a többszörösét is le tudnám tenni az asztalra szakmailag (közben azt csak én tudtam, hogy mivel jár az állandó jogszabály biflázás, alkalmazás, az idegeimen táncoló ügyfelek, ő nem látott ebbe bele).
Egy szó, mint száz, szex nulla, de nem érdekel. De ezért még nem fogok robbantani. Eddig azért nem, mert a fiam még itthon élt, nem hősködtem, hogy elmegyek, és beleviszem a létbizonytalanságba. Jó fejű, okos, kell neki a háttér, amiből elvégezhette az egyetemet. Most már önálló. Most kiléphetnék, de ki az,aki egy házasságban, közös családi vállalkozásban ki tud síbolni magának egy lakást? Nem jellemző.
Anyagilag mindenem megvan, nyugodtan dolgozhatok, a férjemmel élhető az élet. Nem lépek ki belőle, max, ha pénzhez jutok, és tudok venni egy kis garzont.
Totál elválasztódik a szextől ez a kérdés. És jól írta itt talán 9-es, hogy az első pár évben ér az is valamit, tán a lila köd idejében még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!