Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom exe terhes! Röviden:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom exe terhes! Röviden: decemberben találkoztunk,2hét ismeretség után ott hagyta a 7éves kapcsolatát. A lány 7év alatt nem akart gyereket.1hónapja voltunk együtt mikor is jött az üzenet, hogy terhes. Mi lehet a vége?

Figyelt kérdés
A lány úgy döntött meg is tartja a gyereket. Alaposan felforgatva ezzel az életünket. A párom (akivel most titkos kapcsolatunk van), nem igazán tud mit kezdeni a helyzettel. Én vagyok a másik fele, jól érzi magát velem stb. de régóta akart gyereket. Ki jöhetek ebből a sztoriból jól vajon? Mi lesz ha megszületik a gyerek?

2018. jún. 20. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Megakadt a szemem azon, hogy a """pároddal""" titkos a kapcsolat. :D
2018. jún. 20. 13:37
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

Biztos, hogy az "exe"? Tuti szakítottak?

Biztos, hogy a lány tényleg terhes, vagy lehet csak blöff?

Az, hogy mi lesz a vége, majd kiderül, senki nem lát a jövőbe.

2018. jún. 20. 13:39
 13/19 anonim ***** válasza:
98%

2 hét után otthagyta miattad a 7 éves kapcsolatát.. veled "titkos" kapcsolat... és miért is titkos? :D

nem lehet, hogy az ex nem is ex és te vagy a "side bitch"? :D

2018. jún. 20. 14:04
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem, miért titkos a kapcsolatotok, ha evileg miattad hagyta ott a csajt?! Nekem inkább ez úgy tűnik, hogy nem hagyta ott a csajt, téged meg etet, talonba mellékágnak jó vagy.

29n

2018. jún. 20. 14:05
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

A párodnak nincs "exe".

Neked pedig nincs "párod".

Fogalomzavarban élsz. Ide jutott a magyar oktatás, hogy az egyszeri assumzony még azt sem tudja ő kicsoda micsoda.

Remélem azt legalább tudod ha védekezés nélkül szexelsz akkor te is terhes leszel.

2018. jún. 20. 14:32
 16/19 anonim ***** válasza:
13%
Ha az "ex" januárban szólt, hogy terhes, akkor lassan már szülni fog. Biztos, hogy a "pasid" a gyerek apja?
2018. jún. 20. 15:22
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Csont ugyanebben a helyzetben voltam naiv 20 eves koromban... Csak az en esetemben a csaj bekamuzta a terhesseget, ugyanis 2 honap utan hirtelen "elvetelt". Csak h tudd, a csajt nem hagyta ott, talalkozgatnak ugyanugy, neked barmit is mondd,nem akar igazan. Ha meg akarod sporolni a lelked osszetoreset, most hagyd ott meg. 26/N
2018. jún. 20. 16:18
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

Hát én alapból nem lennék olyan emberrel, aki két hetes NULLA ismeretség után pusztán a farka miatt, engem FEL SEM VÁLLALVA elhagyja a hosszú kapcsolatát, de te tudod.

Szánalmas az ilyen ember, egy kapcsolatfüggő, impulzív hülye, aki téged is szemrebbenés nélkül ki fog bxni, amint új, "izgalmas" punci lesz a láthatáron.

Ezt úgy kalkuláld bele a "kapcsolatodba".

Ja, és ha ő a gyerek apja akkor tartásdíj, stb.

2018. jún. 20. 17:40
 19/19 anonim ***** válasza:
86%

A többiek válaszait még nem olvastam el, ezért lehet nem írok újat, de hátha:

Te abba nem gondoltál bele, hogy milyen ember rúg fel 7 éves kapcsolatot egy 2 hetes ismeretségért?

Bele kellett volna gondolnod még akkor is, ha most neked származik ebből előnyöd, mert aki mással megteszi, az egyszer veled is meg fogja tenni. Sokszor nem is kell sokat várni a pofáraesésre.

2018. jún. 20. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!