Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar nősülni? Velem lehet a baj?
Istenem...
A nőknek miért az az első gondolata mindig, hogy az ő hibájuk minden?
Miért kell az esküvőt ennyire tul lihegni. Egy papir,amit max lobogtathatsz ha a másik már menne,elváltként már semmi értelmét nem látom annak a papirnak,meg fehér tütünek,szinháznak drága cirkusznak... Boldog vagyok ezek nélkül is, az uj párommal,te is inkább a kapcsolatodat éld meg ne a hülyeségeken agyalj h mi a hibád,meg mi lesz igy, meg kell a hintos esküvő mint a mesékben..
36N
Mivel az esküvő és a házasság az abszolút garancia a közös boldog jövőre, így egyértelmű, hogy nincs jövőtök.
Én a helyedben hozzámennék máshoz, akivel ugyan annyira nem jó, de legalább ott a vezetékneve a nevemben.
Lehet, hogy már túl van egy váláson, vagy egész egyszerűen nem akar nősülni (megértem őt)
Élettársi kapcsolat is jó ám, ott is lehet gyerek.
Beszéltél már vele erről?
Tudod, annak oka van, ha egy 44 éves férfi nem nős.
A közös jövő nem minden esetben jelenti azt, hogy kötelező házasodni. De ha neked ez fontos, ő pedig elzárkózik ettől, akkor tényleg nincs értelme együtt folytatni. Ideje lenne beszélni erről, hogy ne raboljátok feleslegesen egymás idejét.
mert az együttélés érzelmi döntés teljesen oké.
a házasság viszont vagyon közösség is ami eléggé para.
főleg ha nagyon nem egyenlőek az anyagiak,vagy adott egy kedves szeretni való lány aki tökéletes partner,de anyagi szempontból egy nulla.
nem nyerni a házassággal szinte semmit férfi részről.
csak veszíteni lehet.
Heti 2 napot látod?
Akkor meg minek akarod, hogy elvegyen, ha még együtt sem éltek?
Pár hónap múlva válni akarsz?
Én se akarnék. Egy képmutató baromságnak érzem.
Esetleg egy polgárit, két tanú és max 10 fős (ebben már mindkettőnké benne van) vendégsereggel utána max ebéd tizenéves korom kedvenc kajáldájában (nem meki vagy burgerking). Kijön a gálám már a béna születésnapi "buliktól" is, képmutatás, hazugság amire épül.
És házassági szerződéssel, ami az övés az váláskor is az övé, ami az enyém az utána is az enyém. Leszarom, sokak szerint "kicsinyes" ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!