Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Volt már olyan veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan veletek, hogy egy pasit visszautasítottatok, aztán később valamiért még is összejöttetek?

Figyelt kérdés

Randizgattam egy lánnyal, nagyon jól működött minden, de azt hiszem túl hamar elkezdett komolyan érdekelni, és írtam neki pár érzelmes hülyeséget, amiket így utólag már látok. Biztosan tetszettem neki és jól érezte magát velem, de képes voltam elrontani a túlzott közeledésemmel. Megérezte, hogy szükségem lenne rá, de mindezt túl korán.

Leakarok higgadni most, de gondolkodom rajta, hogy pár hónap vagy esetleg félév múlva újra megpróbálom, de addig nem is keresem a kapcsolatot vele.

Lehetséges ebből még kihozni valamit szerintetek ?

2018. jún. 18. 11:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mennyi idős vagy, kérdező?

Nem értelek. Ha annyira jó volt minden, miért baj, ha tudja, hogy így vagy vele? Ha kölcsönös, akkor nincs ezzel probléma. Eltűnni meg hülyeség, szerinted fog így várni? Kétlem.

2018. jún. 18. 14:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam, ezt már sajnos elrontottam. Megírta nekem, hogy ne haragudjak, de nem érzi, hogy összeillőek vagyunk..az utolsó randi végén pedig azt mondta, hogy ezt nem igazán fogja felülmúlni senki, tényleg mindent beleadtam.

Mikor ezt szóvá tettem neki írásban, erre azt mondta, hogy tényleg jól érezte magát, de nem úgy, ahogy gondolom.

30 éves vagyok...

2018. jún. 18. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem. Aki egyszer nem kellett, az később se.
2018. jún. 18. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:
párommal így indult. chates ismerkedésnél jól kijöttünk de élőben fizikailag engem nem fogott meg, aztán kis kihagyás után tovább beszéltünk, megint találkoztunk párszor, és én is beleszerettem. más volt velem, sokkal lazább, nem feszült be annyira mert már úgy volt vele, hogy nincs tétje, és ezzel fogott meg.
2018. jún. 20. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!