Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van olyan kevés lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan kevés lány aki szeretne egy szeretettel teli kapcsolatban élni? Nem találok egy kedves lányt sehol.

Figyelt kérdés
29 éves pasi vagyok, de nagyon hiányolom a lányokból a kedvességet. Vagy csak a Pesti lányok ilyen ridegek?
2018. jún. 18. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak a pesti lányok ilyenek, és ők is csak azért, mert pestiek.
2018. jún. 18. 08:49
 2/12 anonim ***** válasza:
ne általánosíts... nem hiszem el hogy nincs ilyen az idősebb korosztályban (nálam idősebb) 26-29 évesek között.. elismerem hogy az én korosztályomban (19) is csak 2 ember a 10ből szeretne egy szeretettel teli kapcsolatot, a többsége meg tényleg csak kihasználja a kapcsolatot a saját céljaira.
2018. jún. 18. 08:59
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Van olyan pasi akit erdekelnek a belso tulajdonsagok?

Na hat...

2018. jún. 18. 09:11
 4/12 anonim ***** válasza:
Félünk?
2018. jún. 18. 09:17
 5/12 anonim ***** válasza:
Csak a pesti lanyok ilyenek. De amint kozigazgatasi hataron kivul ernek, kiolvadnak.
2018. jún. 18. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kedves vagyok az ismerőseimmel. Idegenekkel nem fogok vigyorászni.
2018. jún. 18. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Mert a dominanciát jobban szeretik. Vannak olyan lányok, akik a kedvességet értékelik.

#3: Tele van velük a világ.

2018. jún. 18. 11:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Túl sok női magazint olvasgathattál és elhitted azt a sok marhaságot, hogy szerintük mire vágynak a nők és milyen a jó pasi.
2018. jún. 18. 12:29
 9/12 561 ***** válasza:
Biztos vannak normális értékeket képviselő lányok ebben az anyagias világban,csak nehezebb megtalálni őket.Talán többen követik azt,hogy ha menő csaj akarsz lenni akkor bulizz,kavarj pénzes pasival,legyél szingli,érzelem meg nem kell.És észre sem veszik ha az útjukba kerül vki,akivel komoly kapcsolata lehetne,ha nem másokra,hanem saját magára figyelne.Biztos Pesten is vannak jó fej,szeretetre vágyó csajok.Mint ahogy az országban bárhol.
2018. jún. 18. 18:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Nincs kevés ilyen lány - hogy pont Veled nem akarnak szeretettel teli kapcsolatot, és nem vigyorognak rád akkor, amikor bepróbálkozol, mint egy vadalma, nem jelenti azt, hogy nem kedvesek. Vadidegenekkel én sem szoktam szuperkedves lenni, mert félreértik. Udvarias, kulturált vagyok velük is, übercuki nem.
2018. jún. 19. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!