Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan felháborító az, ha egy külsőleg selejtes ember a sok visszautasítás után megutálja a nőket?
Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 17:44
11/19 anonim válasza:
9: Például egy jogtalanul tapló visszautasításra lehetne azt mondaniuk, hogy 'nem volt szép' ahelyett, hogy minden esetben a srácot hibáztatnák, mondván, hogy biztos megérdemelte. Ezzel némi szolidaritást vállalna a srác iránt, de nagyon sokan erre sem hajlandóak. Bármi is történjék. Ha pedig az embert minden jószándéka ellenére hibásnak állítják be, az a független ítélkező felelőssége is.
10: Te tudsz olvasni?
12/19 anonim válasza:
1. nem vagyok egy modell de azért szoktam próbálkozni csajoknál még egyszer nem fordult elö hogy bunkok lettek volna de még ismeröseimtöl se hallottam ilyet szoval nemhinném ez az általános
2. nem kéne megsértödni egy visszautasításon egy szolid nem en mint egy kisgyerek
13/19 Fish1 válasza:
Az ilyen ember valójában nem a nőket utálja, hanem saját magát. És ezt kivetíti a nőkre, a szomszédra, a Julira, a Pistára. De arra nem gondol, hogy a hiba forrását saját magában keresse... Ha egy ember utálattal fordul saját maga és az emberek felé, az érződik rajta. Kit vonz az ilyen hozzáállás?
14/19 anonim válasza:
Én mondjuk nő vagyok, de ha olyan ronda lennék, hogy a tükör megreped ha belenézek, akkor vagy lemondanék a párkapcsolatokról és utazásra, hobbikra költeném a pénzem, vagy ha mégis szeretnék párkapcsolatot, akkor összespórolnék elég pénzt plasztikai műtétekre. Nem hiszem, hogy utálnék bárkit is, azzal semmivel sem jutnék előbbre.
15/19 anonim válasza:
Nem felháborító, csinálja csak, ha egy savanyú, gyűlölködő, beteg emberként akar élni ahelyett, hogy önkritikát gyakorolna.
16/19 anonim válasza:
*Csak kíméljen meg másokat a vállalhatatlan nézeteitől és személyiségétől.
17/19 anonim válasza:
EZ FELHÁBORÍTÓ! (indul az új plakátkampány róla!)
18/19 anonim válasza:
Szerintem felháborító, mert ennyi erővel a többi férfit is utálhatná hogy miért sokan jóképűbbek nála. Ha mindegyik férfi csúnyább lenne nála, akkor jónak számítana. Inkább keressen magához valót de ne utálkozzon, senki nem tehet a külsejéről se pedig a neméről, de azért lehet javítani a dolgokon pl mindennapos mozgással és kb évekig-évtizedekig tartó kísérletezéssel tanulással hogy mi áll jól. Ezt sokan már az oviban kezdik.
19/19 anonim válasza:
Lehet, jobban utálnád, ha a sok visszautasítás közben akadt volna azért pár elcseszett kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!