Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak meg a pasik?
Ha azért mert tetszem nekik, akkor miért nem próbálkoznak be? Mindig csak bámulnak, utánam fordulnak (mondjuk ez kicsit bunkó szokás) de ha már sokan megnéznek nap mint nap, akkor miért nincs pasim?
Mi lehet a hibám? Magas vagyok, vékony, szőke. Azért néznek meg mert feltűnő vagyok, de utána már nem érdeklem őket, vagy mi?
Jó a segged, azért fordulnak utánad.
Viszont annyit nem érsz meg, hogy le is szólitsanak.
Figyu engem is meg szoktak nézni, de valahogy nem szándékozom utcán ismerkedni :) Szóval még ha le is szólítanának, nem tudom mit kapna érte az illető. Puszit, vagy seggberúgást :) Bár ha kultúrált a pasi, gyanítom nem ütném agyon...
Az pedig egy dolog, hogy megnéznek, a leszólításhoz nekik is kéne némi bátorságot összeszedni...
Én is így vagyok vele:)...
Csak én 18 vagyok, magas vékony szőke...engem is mindig bámulnak, suliba, buszon, buszmegbe,plázába stb... néha már iszonyatosan zavaró. Utcán van hogy köszönnek, meg utánam fordulnak, de nekem sincs komoly senkim. És nagyon ritka, hogy leszólítanak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!