Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bámulnak meg a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak meg a pasik?

Figyelt kérdés

Ha azért mert tetszem nekik, akkor miért nem próbálkoznak be? Mindig csak bámulnak, utánam fordulnak (mondjuk ez kicsit bunkó szokás) de ha már sokan megnéznek nap mint nap, akkor miért nincs pasim?

Mi lehet a hibám? Magas vagyok, vékony, szőke. Azért néznek meg mert feltűnő vagyok, de utána már nem érdeklem őket, vagy mi?

2010. jún. 16. 17:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Örüljéééé vazze, hogy megbámulnak....
2010. jún. 16. 18:10
 12/26 anonim ***** válasza:
mert pasiból vannak, s a csini lányokat megnézik ez a dolguk.A csajok is megnézik a jó pasikat csak diszkrétebben:DMiért nem szólítod le az egyedet:héé mit bámulsz,ha akarsz vmit megadom a számomat,miért csak bámúlsz miért nem akarsz többet?Sok csajt megnéznek az utcán.Előbb utóbb lesz pasid nem veled van a baj.Mosolyogj sokat,ha közvetlenebb vagy bátrabbak lesznek hogy esetleg meg is szólítsanak.
2010. jún. 16. 18:12
 13/26 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

nagyon csinos vagy! *füttyszóóó*

gyere, menjünk be ide a kávézóba és beszélgessünk. :)

2010. jún. 16. 18:14
 14/26 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz akkor, Te... mondd az egyiknek, hogy "Teccől genya!" :D
2010. jún. 16. 18:21
 15/26 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél hallani egy vadidegentől?

"Hé picinyuszi, jó a segged, kő egy kisfröccs?"

Esetleg:

"Drága Hercegnőm!Engedd meg hogy bemutatkozzam: Béla vagyok.Orcád, mint egy hamvas barack, bőröd akár a hóvirág, hajad mint a fénylő nap, alakod mint a sudár nádszál...nem találok szavakat...segitesz?Add meg a telefonszámod!"

2010. jún. 16. 18:29
 16/26 anonim ***** válasza:
Most már nagyon kíváncsivá tettél, hogy hogyan nézhetsz ki! Küldhetnél magadról egy képet.
2010. jún. 16. 18:30
 17/26 anonim ***** válasza:

sztem a kettö közöttit szeretnép hallani a kérdezö :d

amugy engem is megszoktak nézni,utánam fordulni és még soha nem szolitottak meg,de nem is igénylem:)

15L

2010. jún. 16. 18:32
 18/26 anonim ***** válasza:
jaja, egy kép segítene a megoldásban :)
2010. jún. 16. 18:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Engem is elég szépen megnéznek,de ez kábé 15-16éves koromig izgatott,mára már inkább zavaró ha mondjuk vki feltünően fűrkészik,de egyébként az utánam forduló tekintetek közömbösen hagynak,sok csinos nő van az utcán s minden nőnek jól esik az ilyen persze,de még az agyamba nem fordúlt ilyen meg hogy miért nem jönnek oda hozzám.Nem is igényelném.
2010. jún. 16. 18:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Engem is mindenki megbámul, bár engem azért, mert bűnronda vagyok és csak kiröhögnek.
2010. jún. 16. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!