Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik szarul vagy túl reagálom?
Figyelt kérdés
Párom az apukájánál Írországba nyaralt mivel a szülei elváltak és az apukája ott él az új családjával.Mielőtt kiment folyamatosan mondogatta,hogy visz pénzt és hozz nekem valami szépet.Nem is azt várom el,hogy hozzon nekem valami méreg drága ajándékot de ha már mondogatta számítottam volna rá,hogy hozz nekem akár egy olcsó hűtőmágnest viszont mondogatja,hogy magának mit vett azoknak az árából már vehetett volna egy darab kis apróságot.Nem is esne annyira rosszul,hogy mindent magának vesz hisz vegyen ő pénze de amikor mondogatja,hogy hozz valamit és utána meg elém áll,hogy vissza hoztam a könyvedet mivel oda adtam az egyik regényemet neki a repülő útra olvasni és nincs mellette semmi kicsit rosszul esik.Ha már annyit mondogatta,hogy vesz valamit nekem akkor miért szegi meg ha meg nem akar nekem nézni semmit akkor miért kellett felhozni,hogy hozz valamit onnan ahova én tudja,hogy nem mostanában fogok kijutni.2018. jún. 15. 21:22
11/12 anonim válasza:
De nem értem, tényleg, hogy lehet a hozt, hozzként leírni, hiszen élőszóban is egy z-vel mondjuk... Milyen regényt adtál neki? Aki olvas, az nem így ír.
Tudom, egy szemétláda vagyok, de legalább egy minimális igénye legyen már az embernek a helyesírásra.
Persze, bunkó volt a pasid, de te vagy vele, szóval ez van.
12/12 anonim válasza:
Tényleg gáz hogy megígérte aztán meg nem vett semmit.. a párom ha boltban is volt mindig vesz nekem vmit amit szeretek csak mert gondolt rám még abban a pár percben is amíg a boltban járt. Szóval fel kéne hoznod neki hogy amúgy ígért neked vmit.. és nem tartotta be a szavát. Tényleg mennyi lett volna kiválasztani egy cuki hutomagnest vagy vmit? Amúgy sztem az történhetett még hogy esetleg annyira ütős dolgot akart neked venni hogy sokáig kereste aztán feladta és holmi hutomagnest nem tartott elég jónak neked aztán így lett a nagy semmi. És biztos szarul érzi magát emiatt. Legalábbis ajánlom neki 😃 fő a pozitív gondolkodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!