Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem keresett valamit és kiabált velem, mert nem találta. Szerintetek ez normális? Szeret az ilyen ember?
Az, hogy meg sem kérdezte, hogy anyukád hogy van, tényleg szemét húzás volt.Máskor is ennyire érdektelen, ha a problémáidról van szó?
A cetlik kérdésében továbbra is azt mondom, hogy ne dobd ki, ami az övé, nem tudhatod, hogy kell-e még neki.
Jobbulást anyukádnak!
10-es, ha MINDENHOL cetli van, akkor hadd ne kerülgessem már őket!
TEGYE el SAJÁT dobozba, füzetbe, francot érdekel, hová, de ne - legyenek - kéz - alatt!
Exemnek is volt ilyen heppje, minden szart odazsúfolt az asztalra, gyakorlatilag enni nem lehetett rajta.
Miután sokadik kérésre sem rámolta el, kidobtam a francba őket.
Persze ő is nekem esett, hogy én milyen szemét vagyok, de pont leszartam. Ezerszer kértem, hogy pakolja el, mert egy tetves tányért nem lehet letenni. Nem érdekelte, hát engem sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!