Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem keresett valamit és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem keresett valamit és kiabált velem, mert nem találta. Szerintetek ez normális? Szeret az ilyen ember?

Figyelt kérdés
A férjem minden apró kis tennivalót felír cetlire. Amivel tele van a ház lassan. Hiába kértem többször ne hagyjon ilyeneket mindenhol hiába. Most pedig keresett egyet ami már 1 éve a nappaliban volt az asztalon. Takarításkor kidobtam. Erre elkezdett velem ordibálni, holott semmi halál fontos dolog nem volt rajta és elhordott minden kö.... gnek idiótának ez miatt! Kértem, hogy ne ordibáljon velem egy papír miatt de nem érdekelte annál jobban csinálta! Bocsánatot sem kér! Totál kivagyok! És még ő beszél a normális viselkedésről! Még nincs gyerek, de ha lenne így kiakadna ha ő tenné el? Ordibálna előtte is? Semmit nem vállal fel és arra sem méltat, hogy bocsánatot kérjen! Szerintetek hagyjam el?
2018. jún. 14. 15:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen lehet nem kéne kidobbi egy ezeréces értelmetlen cetlit mert ez a mániája?! Ez normális dolog?! Jobban harcolt egy darab cetliért mint értem és én mellette álltam mikor neki volt az apja kórházban! Most azén anyám nagyon rosszul van műtötték és kint ül a nappaliban azt sem kérdezi meg hogy van! Bocsánatot azóta sem kér! Szerintem ez nagyobb dolog mint egy hülye cetli!
2018. jún. 14. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:
11%
Majd ha felnősz nem lesznek ilyen problémáid addig pedig élvezd a nyáriszünetet.
2018. jún. 14. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

Az, hogy meg sem kérdezte, hogy anyukád hogy van, tényleg szemét húzás volt.Máskor is ennyire érdektelen, ha a problémáidról van szó?

A cetlik kérdésében továbbra is azt mondom, hogy ne dobd ki, ami az övé, nem tudhatod, hogy kell-e még neki.

Jobbulást anyukádnak!

2018. jún. 14. 19:29
 14/17 A kérdező kommentje:
Rendben cetli... De ezt így kell? Hogy ugat és elhord mindennek? Semmi fontos nem volt rajta rendetlen és azért pakoltam már el! Ő beszél, hogy normálisan mindent vicces
2018. jún. 14. 20:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Hagyd el, az aki ilyen hülyeség miatt lekötsögöz, olyan ember.
2018. jún. 15. 16:06
 16/17 anonim ***** válasza:
72%

10-es, ha MINDENHOL cetli van, akkor hadd ne kerülgessem már őket!

TEGYE el SAJÁT dobozba, füzetbe, francot érdekel, hová, de ne - legyenek - kéz - alatt!

Exemnek is volt ilyen heppje, minden szart odazsúfolt az asztalra, gyakorlatilag enni nem lehetett rajta.

Miután sokadik kérésre sem rámolta el, kidobtam a francba őket.

Persze ő is nekem esett, hogy én milyen szemét vagyok, de pont leszartam. Ezerszer kértem, hogy pakolja el, mert egy tetves tányért nem lehet letenni. Nem érdekelte, hát engem sem.

2018. jún. 15. 16:10
 17/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy van aki érti miről van szó, ráadásul ő van megsértődve, mert kiabált velem! Bocsi! Elhordott mindennek ami szerinte normális dolog és persze megmagyarázza, hogy nem fog bocsánatot kérni mivel szerinte én megérdemeltem és csak a rohadt papírt hajtogatja az, hogy velem hogy beszélt azt pedig kimagyarázza vagyis szarik a számba egy jó nagyot!
2018. jún. 16. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!