Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfogadni, hogy a mai világban örökre egyedül maradok, mert nem igazán maradt normális lány vagy olyan aki érdeklődne az ember iránt és megismerné?
Azért, mert az igazság az, hogy IRÁNTAD nem érdeklődnek, TÉGED nem akarnak megismerni, ennek jó oka van, és ezt te legbelül tudod.
Nézd, én tudom, hogy az emberek (akár a férfiak, akár a nők) túlnyomó része hulladék, de olyan nincs, hogy valakit önhibáján kívül SENKI se akarjon megismerni...
ma 19:21
Köszönöm az okosságod de nem minden csak amiatt az ember miatt van akit nem akarnak megismerni,inkább csak az emberek kezdenek érdektelenek lenni.
ma 19:36
Köszönöm a normális választ,nem tudom hogy lesz ,régóta próbálkozom sajnos.
Kérdező,én is ugyanígy vagyok vele,és ugyanezt érzem sajnos. :/ Szoktatni kell magad hozzá,csak így lehet szépen lassan beletörődni... :/
23/F
ma 20:45
Jobban törekszem én arra hogy meg akarjanak ismerni mint azt te gondolod de egy rohadt választ nem tudnak vissza nyögni,ma már szerintem a nők nem tudják hogy mit akarnak,leginkább mesebeli elvárásokat állítanak.Panaszkodnak hogy jaj de jó lenne egy rendes srác aztán mikor ott van meg le szarják a fejét,tapasztalatból mondom ami nyálas szöveget ki írnak a csajok társkeresőn még csak nem is olyanok,hazug a legtöbb nagy igényekkel.Nem elég neki hogy van egy megbízható rendes srác aki tudná őket szeretni.
ma 20:48
Próbálkozom beletörődni de nehéz,az okoskodókat meg nem csípem de gondolom te is találkoztál már olyannal aki azt akarta beléd sulykolni, hogy csak is a te hibád,másé nem lehet.
tegnap 20:45
..veled is valami hatalmas gebasz lehet hogy osztod itt az észt..eléggé lekezelő vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!