Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen ember?
Én Real Madrid szurkoló vagyok, és a párom megértette, hogy az El Clasico az A MECCS, és azt látni kell élőben. Ha tudjuk akkor úgy alakítjuk a hétvégi programot, hogy láthassam a Real meccset. Ez van, vagy elviseled neki a dolgot vagy nem. Nincs egyedül a rajongásával. Százezerszer jobb mintha alkoholista lenne, vagy játékszenvedélyben szenvedve. Van jó oldala is a dolognak, te is tudsz tervezni és nincs gond, hogy milyen ajándékot vegyél a srácnak.
29F
Hala Madrid!
ő nem sértődött meg azon, hogy fél éve vagytok együtt és még szerelmes sem vagy? ő szerelmes beléd egyébként? (mert akkor én ezt jobban értékelném, mintsem érdekelne, hogy egy meccs miatt mi van).
és valóban, a Clasico az Clasico, nincs minden nap és nagyon fontos is, miért nem lehet ezt elfogadni? pláne, hogy rögtön másnap reggel egy meglepetéssel indított. miért kell ilyen művi dolgokhoz ragaszkodni, hogy "évforduló", jaj, kit érdekel, hogy pontosan mikor van, a lényeg a kapcsolat egésze.
30/n.
Fél éves évforduló vagy meccs? Egy kis időt rád is szánhatott volna. Miért nem fértél bele, ezt megkérdezném tőle. Szerintem össze lehetett volna egyeztetni a kettőt.
Ha a gyereke születésénél lesz éppen meccs, akkor nem megy be hozzád, mert éppen meccs van?
Nézze meg a meccset, de veled is kellett volna foglalkoznia előtte és/vagy utána (vagy a meccset fel is lehet venni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!