Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne ez a vicc a párodtól, vagy csak elröhögnéd?

Figyelt kérdés

Nem lakunk együtt hivatalosan a barátommal, de általában nálam szokott aludni.

Mondtam, hogy X este itt fog aludni egy csoporttársnőm, mert nincs hova mennie. Erre ő fülig érő szájjal elkezdi, hogy "De jó dolgom lesz két nővel az ágyban."

Erre picit hülye fejet vágtam, még mondott valami hülyeséget erről, majd látta, hogy nem esett valami jól és rögtön elkezdtett magához szoritani, hogy ő csak viccelt, ne vegyem komolyan, nem akar semmi ilyesmit, sima vicc volt.

Ti mit gondoltok erről? Vele együtt kellett volna elnevetnem a dolgot, vagy azért ez már nem vicc tárgya párkapcsolaton belül? Nem tudom mennyire számit, hogy jelen volt még két barátunk, lehet előttük is akart menőzni... De nem tudom az ilyesmi mennyire normális, vagy csak túl komoly lennék? 20l, három éve vagyunk együtt.

2018. jún. 11. 13:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%
Ha ezt ennyire mellre szívod sok bajod lesz még úgy az életben. Az enyém sokkal durvábakkal szokott viccelődni de én is vissza vágok neki. Pl az enyém állandóan anyámmal akar aludni meg hogy anyám milyen jó nő meg stb én meg cserébe random az apját hozom fel néha az nevén szólítom mintha az lenne megszokva és elszólnám magam meg ilyenek. A kocsiból is ha lát egy jó nőt szoktam neki mondani hogy álljon meg majd én elkérem a számát neki vagy max nyakon vágom. Hidd el idővel te is túlteszed magad ilyen apróságokon. Az elején én is ilyen hisztis voltam meg ő is de idővel ez elmúlik.
2018. jún. 11. 21:46
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem is túltoltad, bár, ha meg nem vágsz ilyen elutasító képet, hát lehet, komolyabbra is fordította volna a dolgot.

Sok fiú ábrándozik ilyenről, - tapasztalt emberként meg mondom, hogy azért ANNYIRA nem nagy élmény, mint, ahogy a filmeken látszik.

2018. jún. 12. 09:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Ilyesmin en jot nevetek es visszavagol,hogy ugyan maar...mit kezdenel te ket novel,nagy falat lennenk neked 😂

Mi eleg gyakran ugratjuk egymast masnak durvanak tuno poenokkal.

Nemreg madzekopni volt,es azt mondta 4 fele hazaer.este 7 kor ert haza.en meg azzal koszontottem,hogy francba...mar behutottem a pezsgot,most mondhatom le a szeretomet...

Jot rohogtunk ennyi.

Mondjuk nekem szuleim is eleg gyakran szivtak egymas veret poenbol,szoval en ebben nottem fel.parom pedig szerencsere hasonlo tipus.igy nalunk ezekbol tenyleg nincs sertodes.

2018. jún. 13. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!