Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne ez a vicc a párodtól, vagy csak elröhögnéd?

Figyelt kérdés

Nem lakunk együtt hivatalosan a barátommal, de általában nálam szokott aludni.

Mondtam, hogy X este itt fog aludni egy csoporttársnőm, mert nincs hova mennie. Erre ő fülig érő szájjal elkezdi, hogy "De jó dolgom lesz két nővel az ágyban."

Erre picit hülye fejet vágtam, még mondott valami hülyeséget erről, majd látta, hogy nem esett valami jól és rögtön elkezdtett magához szoritani, hogy ő csak viccelt, ne vegyem komolyan, nem akar semmi ilyesmit, sima vicc volt.

Ti mit gondoltok erről? Vele együtt kellett volna elnevetnem a dolgot, vagy azért ez már nem vicc tárgya párkapcsolaton belül? Nem tudom mennyire számit, hogy jelen volt még két barátunk, lehet előttük is akart menőzni... De nem tudom az ilyesmi mennyire normális, vagy csak túl komoly lennék? 20l, három éve vagyunk együtt.

2018. jún. 11. 13:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
szerintem igen primitív poén, dehát nem lehet mindenki mindig kulturált. nyilván a haverjai előtt akart ezzel jópofizni. 20 éves korban még nem elég érettek az emberek, ráadásul elég primkók is, szóval nem hiszem hogy rosszat akart ezzel. az sem gáz hogy neked ez rosszul esett. van olyan típus akinek ez nem esik rosszul, meg van olyan akinek rosszul esik, embere válogatja. az jó hogy megvigasztalt és felfogta hogy ez téged kellemetlenül érintett, tehát szeret. tovább nem rágódnék a dolgon.
2018. jún. 11. 13:50
 12/23 anonim ***** válasza:
6%

Nincs rendben a szexuális életetek igaz?

Ebben semmi nincs, egy szimpla poén. Aki hármasozni akar az komolyan nem így veti fel a témát...

2018. jún. 11. 13:55
 13/23 anonim ***** válasza:
Volt idő, mikor szarabbul vettem volna ezt a poént én is, de ma már lehet vissza is szólnék valamit rá. De az ember időnként változik, lehet neki sem lesz majd vicces x év múlva.
2018. jún. 11. 13:56
 14/23 anonim ***** válasza:
Idióta, hülye poén, a párom nem mondana ilyet, de ha mégis, nem sértődnék meg max játékosan vállon boxolnám.
2018. jún. 11. 14:10
 15/23 anonim ***** válasza:
69%

Nem nagyon fogsz olyan pasit talalni, akinek nem ez jutna elöször eszebe. Ebbe nem kell tul sok mindent belemagyarazni.

Ezen megsertödni pedig teljesen felesleges.

Ha viccelödni mer vele, akkor legalabb tisztaban van a helyzet komolytalansagaval es, hogy ugyis eselytelen kimenetel lenne...

2018. jún. 11. 14:23
 16/23 anonim ***** válasza:
Csak csipkelődés, ezen nem kell megsértődni. Simán vissza is vághattál volna, hogy te a barátnőddel alszol a barátod meg a kanapén :)
2018. jún. 11. 14:26
 17/23 anonim ***** válasza:
Én szerintem nem kell ezt túl komolyan venni,de nyilvánvalóan hs te komolyan veszed, akkor meg beszélgess el vele a pároddal...
2018. jún. 11. 15:04
 18/23 anonim ***** válasza:
25%

"Max nézheted, hogy NEKEM milyen jó dolgom van az ágyban! 😘" - ennyivel letudtam volna.

Rohadt karót nyelt lehetsz

2018. jún. 11. 17:44
 19/23 anonim ***** válasza:

Az én párom is néha mond hasonlókat.

Csak mellkason legyintem, vagy vágok egy "menj már a fenébe" - fejet, aztán ennyi :D

2018. jún. 11. 20:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Semmiség ne vedd komolyan. Velem is bolondozott már igy a parom.
2018. jún. 11. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!