Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm közel fél év után sem akar lefeküdni velem. Mi ilyenkor a legelőnyösebb teendő?
Olyan téren nincs baj, hogy kedves, figyelmes, törődő stb. Mindig rám ír reggel, és mindig írunk napközben, este mindig megbeszéljük az aznapi dolgokat stb.
Bár nem mondta ki konkrétan, de nem akar lefeküdni velem. December végén jöttünk össze, és nem volt még szex, úgy voltam vele, hogy akkor egy közös nyaralás alkalmával most nyáron megtörténik. De egyik nyaralós ötletemért sem lelkesedik a felajánlott helyektől függetlenül, mindig húzza valamivel, hogy majd visszatérünk rá, gondolkodik rajta, meg lehet hogy akkor lesz a tanfolyamon neki a gyakorlat, amikor még azt sem mondtam neki, hogy pontosan mikor, melyik hónapban szeretném. Másrészt nem visszatérünk, hanem visszatérek rá, mert mindig csak én hozom fel a témát a nyolcadik alkalom után is. Tehát nincs kimondva, de nem akar velem lefeküdni. Januárban elejtett egy fél mondatot, hogy az exével, bár 200 km-re laktak egymástól, de megtudták oldani, hogy egy hétre is együtt legyenek. Mi 17 km-re lakunk egymástól, de még egy napra nem tudom elcsábítani. Így szex sincs kilátásban. Kb. két hete megkérdeztem (mint aki nem emlékszik a januárban említett 1 hetes együtt lévős mondatára) hogy soha másik korábbi kapcsolatában sem volt nyaralni, vagy több napot együtt tölteni a párjával. Azt mondta, hogy NEM volt. Tehát már egy hazugság is pipa ezen a téren. Értem én, kegyes hazugság, nem akart megbántani, hogy velem nem akar lefeküdni, de nekem meg ez így nem fair. Az meg egyértelmű, hogy azért nem akar eljönni velem sehova egy délutáni kávézós/mozis programokon kívül több napra is, mert nem akar lefeküdni velem.
Önmagában is zavarna, de így még jobban, hogy mással meg elment egy hétre is, arról nem is beszélve, hogy azt is letagadta, amit ő maga mondott korábban.
Alapvetően nagyon félénk lány a múltja miatt, sokan piszkálták, és a kapcsolataiban is megcsalták, mint pl. a 200 km-es emberünk is. De velem 17 km-re tőlem már nem akar eljönni sehova, aki nemhogy meg nem csalná, de mindent megadok neki.
Tehát aranyos, kedves, és félénk lány, csak ezen a téren nem korrekt.
December végén jöttünk össze.
Ti mit tennétek? Hogyan tovább?
Csak normális válaszokat ha lehet!
Ő 23, én 27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!