Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm közel fél év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm közel fél év után sem akar lefeküdni velem. Mi ilyenkor a legelőnyösebb teendő?

Figyelt kérdés

Olyan téren nincs baj, hogy kedves, figyelmes, törődő stb. Mindig rám ír reggel, és mindig írunk napközben, este mindig megbeszéljük az aznapi dolgokat stb.

Bár nem mondta ki konkrétan, de nem akar lefeküdni velem. December végén jöttünk össze, és nem volt még szex, úgy voltam vele, hogy akkor egy közös nyaralás alkalmával most nyáron megtörténik. De egyik nyaralós ötletemért sem lelkesedik a felajánlott helyektől függetlenül, mindig húzza valamivel, hogy majd visszatérünk rá, gondolkodik rajta, meg lehet hogy akkor lesz a tanfolyamon neki a gyakorlat, amikor még azt sem mondtam neki, hogy pontosan mikor, melyik hónapban szeretném. Másrészt nem visszatérünk, hanem visszatérek rá, mert mindig csak én hozom fel a témát a nyolcadik alkalom után is. Tehát nincs kimondva, de nem akar velem lefeküdni. Januárban elejtett egy fél mondatot, hogy az exével, bár 200 km-re laktak egymástól, de megtudták oldani, hogy egy hétre is együtt legyenek. Mi 17 km-re lakunk egymástól, de még egy napra nem tudom elcsábítani. Így szex sincs kilátásban. Kb. két hete megkérdeztem (mint aki nem emlékszik a januárban említett 1 hetes együtt lévős mondatára) hogy soha másik korábbi kapcsolatában sem volt nyaralni, vagy több napot együtt tölteni a párjával. Azt mondta, hogy NEM volt. Tehát már egy hazugság is pipa ezen a téren. Értem én, kegyes hazugság, nem akart megbántani, hogy velem nem akar lefeküdni, de nekem meg ez így nem fair. Az meg egyértelmű, hogy azért nem akar eljönni velem sehova egy délutáni kávézós/mozis programokon kívül több napra is, mert nem akar lefeküdni velem.

Önmagában is zavarna, de így még jobban, hogy mással meg elment egy hétre is, arról nem is beszélve, hogy azt is letagadta, amit ő maga mondott korábban.

Alapvetően nagyon félénk lány a múltja miatt, sokan piszkálták, és a kapcsolataiban is megcsalták, mint pl. a 200 km-es emberünk is. De velem 17 km-re tőlem már nem akar eljönni sehova, aki nemhogy meg nem csalná, de mindent megadok neki.

Tehát aranyos, kedves, és félénk lány, csak ezen a téren nem korrekt.

December végén jöttünk össze.

Ti mit tennétek? Hogyan tovább?

Csak normális válaszokat ha lehet!

Ő 23, én 27

2018. jún. 10. 11:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
37%
Az első komoly pasimmal,egy hónap után lefeküdtem, 17 évesen, ő 4év után megcsalt. Utána csak vagy szórakoztak velem, vagy olyan volt, akivel én szórakoztam, vagy megpróbált megerőszakolni, vagy olyan kicsi volt neki, hogy alig látszott, vagy csak egyszerűen rossz volt az egész. Jött egy kedves pasi fél éve, aki meg hozzám se mert érni. Azt hittem, hogy csúnya vagyok neki, nem kíván, meg hogy bennem van a hiba... Most jött azóta egy normális férfi, akivel meg lefeküdtem kb azonnal... Szerintem ez a csaj rejteget valamit. Én biztos szakítanék vele.
2018. jún. 10. 11:58
 12/34 anonim ***** válasza:
88%
Kitartó vagy, türelmes és hűséges. Meg egy hatalmas balek, amiért egy ilyen hazudós pichára pazarlod az időt. Ha szűz lenne, és azért tartana az első szextől, az még érthető lenne, de így, hogy már gerincre vágták + szemrebbenés nélkül a pofádba hazudik, itt már más van a háttérben. Még az sem kizárt, hogy kezelgeti valaki melletted, csak te vagy az örök tartalék, a B-terv, vagy az anyagi forrás.
2018. jún. 10. 12:00
 13/34 anonim ***** válasza:
86%

"Türelmedet egy szent is megirigyelné!" Family Guy után szabadon.

Én nő vagyok, de a helyedben legkésőbb az 5. ilyennél kidobtam volna, mint kedvenc állataimat szarni és nem, nem azért, mert nem feküdtünk le, hanem mert szórakozik velem és annyi sincs benne, hogy megmondja, hogy "bocs, úgy érzem, veled nem tudok szeretkezni". Ezzel semmi baj, csak ne rabolna az életedből még hónapokat a gerinctelensége miatt.

2018. jún. 10. 12:06
 14/34 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ha jó köztetek a kommunikáció és már régen együtt vagytok nyugodtan meg lehet kérdezni.

Nyilván nem úgy, hogy "mi bajod van neked?" hanem a te részedről felvezetve, hogy szereted, és jó vele, és szeretnél vele "úgy is" együtt lenni, de úgy érzed ő valamiért tart ettől. És szeretnéd tudni, hogy mi az oka? Hogy köztetek nem stimmel valami, vagy neki van valamilyen gondja...stb...

Lehet valami betegsége van, vagy műtéti hege ami miatt szorong, érzelmi trauma, bármi...ha egy kérdés nélkül szakítasz vele és utólag megtudod az okot, iszonyú bűntudatod lesz.

Nekem 5. randin párom miután lekéstem a hazafele tartó buszt felajánlotta, hogy aludjak nála. Mivel még nem akartam vele lefeküdni (még nem tartottunk ott, ráadásul ha tudom szebb fehérneművel készülök stb), beparáztam és elkezdtem menekülő utakat kitalálni...aztán rájöttem, hogy korrektebb megkérdezni erről a véleményét, és meg tudtuk beszélni, hogy ha nem akarom nem erőltet semmit, és nem előlegesen ezért hívott fel magához hanem tényleg praktikus okokból. Sokkal nyugodtabb volt így nála lenni, és persze a szex sem váratott utána sokat magára...

Egy normális kapcsolatban kell beszélni a szexről is.

2018. jún. 10. 12:08
 15/34 anonim ***** válasza:
81%

Juj szeretünk szexelni, szégyen ránk. Aki fél év alatt annyira nem tud megkívánni, hogy lefeküdjön velem, az a barátom maximum. Amúgy nő vagyok, és nem hinném, higy a szexuális igény a férfiak előjoga.

2018. jún. 10. 12:13
 16/34 anonim ***** válasza:
87%
Vagy szűz, vagy egy hazudós p*csa.. bocs
2018. jún. 10. 12:24
 17/34 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen komolyan kérdezem, hogy te miből gondolod, hogy ti kapcsolatban vagytok?

Nincs szex, nincs együtt alvás, 1-2 délutáni program és napi 2 chatelés van, pedig gyakorlatilag a "szomszédban" laktok.

2018. jún. 10. 12:45
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de ez biztos pàrkapcsolat? Inkàbb baràtok vagytok. Egy kapcsolatnak része a szex is.

Ha szűz az egyik vagy mindkét fél akkor érthető ha picit vàrni szeretnének pl pàr hét vagy 1-2-3 hónap.

Èn pl az elsővel 4 hónapot vàrtam 19 évesen. Igaz, tök felesleges volt, utàna dobott is a pasi, szóval csak én tudtam úgy, hogy jàrunk,..utólag bevallotta hogy csak arra hajtott és többet is vàrt volna. Előttem 3 màsik szűz csajjal is megcsinàlta ugyanezt. De azért fél év szerintem durva.

Egyenesen kérdezd meg mi baja. Ha pedig terel, hazudozik, akkor én a helyedben szakítanék.

2018. jún. 10. 13:29
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
#3-as vagyok, legyen már annyi gerinc abban, aki lepontozott, hogy leírja, hogy mi okból. Vicc. :D
2018. jún. 10. 14:23
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Testileg nem vonzódik hozzád, de kapfsoalatmaniás és kell neki valaki akinek sírhatja a problémáit!
2018. jún. 10. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!