Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet menteni egy kapcsolatot ha úgy érzem kiszerettem belőle? Vissza lehet még hozni a szerelmet?
23 éves nő vagyok 4,5 éve vagyunk együtt, úgy érzem kiszerettem a páromból.
Idegesítenek a hibái, már nem esik jól ha megpuszil a szex sem jó mintha idegen lenne.
Nagyban hozzá tett ez ahhoz hogy nem foglalkozik velem úgy ahogy szeretném nincsenek közös programok.
Meg lehet ezt meg menteni?
Elmondtad neki az utolsó előtti mondatodat? Beszélgettél vele a problémákról? Ő hajlandó változtatni?
Ahhoz, hogy valami menthető legyen ahhoz mind a két félnek tisztában kell lennie a problémákkal és akarják is, hogy megmentsék a kapcsolatot.
Aki lepontozott megmondaná, hogy miért? A kérdező leírta, hogy érzése szerint kiszeretett a párjából, idegesítik a hibái, a szex is rossz és nem esik jól, ha puszit kap. A kérdező lényegében nem mer szakítani, ennyi a lényeg. Szóval, aki mínuszt nyomott megmondaná, hogy miért tette?
Kérdező még egyszer: miért kellene ezt megmenteni? Per pillanat úgy tűnik, hogy csak azért nem hagyod ott, mert nincs más a képben (ha lenne, már szakítottál volna). Vagy fogadd el, vagy erőlködj tovább, vagy hagyd a francba és szakíts.
Igen, csak kérdés, hogy érdemes-e?
Gondolj bele, semmi nem köt hozzá még szerencsére, se gyerek, se vagyon (gondolom). Csak a kényelemszeretet. Lehet, hogy rossz lesz kilépni először a komfortzónádból, de ez így egy langyos fos.
Igen, azt kifelejtettem hogy van egy 1 éves kislányunk!
Miatta is szeretném ezt megoldani illetve tudom hogy jó ember és hogy valamikor nagyon szerettem és szeretném ugyanezt érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!