Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatni egy kapcsolatot, ha minden 2. hétben összeveszünk?
Ha nem tudtok a valódi probléma gyökerénél változtatni, akkor teljesen értelmetlen a kapcsolat. Ha rendszeres a konfliktus közöttetek, annak van valami oka, valószínűleg több is. Nem fog megoldódni attól, hogy az éppen aktuális veszekedés után kibékültök.
Ha fontos mindkettőtöknek ez a kapcsolat, akkor lehet még próbálkozni.
Mi ritkán szoktunk veszekedni, de utána mindig megbeszéljük mélyen és részletesen, hol csúsztak el a dolgok, ki milyen lelki állapotban volt, miért volt olyan ingerült, kinek mire lett volna szüksége, ki mit értett félre és miért stb. Ezekből tanulunk, és jobban tudunk egymáshoz alkalmazkodni.
Mi heti 5x min. összevesztük, hetente költöztem volna el, vagy dobott volna ki az asszony.
11,5 éven át.
Az utóbbi pár hónapban ez heti 1-re redukálódott.
Kezdünk összecsiszolódni :)
Az előző feleségemmel a 3 év alatt ha 5X vesztem össze. Az 5. után felvetettem, hogy váljunk el, ami meg is történt.
Mi kB 2-3 naponta veszünk* össze. (Van mikor ritkábban) Évente 1-2 alkalommal el is akár hagyni dühében a párom.
De igazából időközben megházasodunk már . ;)
*: Párom szerint ezek nagy része csak nézet eltérés. Szerintem aminek durci a vége, az veszekedés. Másképp éljük meg. (Sokat változott, egy-egy durci lecseng 20-30 perc alatt a korábbi több óra helyett. :) )
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!