Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szünetet kértem, erre így reagált? Mit tudok tenni?
Pasimmal elég sok volt a gondunk mostanában, ezért azt kértem tőle, hogy tartsunk egy kis szünetet, át szeretném gondolni az egészet. A reakciója az, hogy azóta is úgyanúgy viselkedik, mintha nem mondtam volna semmit, kedveskedik, irogat, próbál a közelemben lenni stb...
Hogy reagáljak erre, miért teszi ezt, ha tudja hogy jogosan kértem ezt tőle (elismerte, azt mondta megérti)??
Szünet = Szakítás.
Gondolom nem akar elveszíteni.
Szüntet tartani az egyik legnagyobb baromság egy kapcsolatban. Ha probléma van kapcsolatban is meg lehet oldani, meg lehet beszélni a dolgokat anélkül hogy akkor hetekig kerülni kéne egymás társaságát. Ha meg nem megy akkor lehet szakítani. Ha jártok nem tudsz gondolkodni, vagy mi?
Azért reagál így mert menteni szeretné a kapcsolatot, míg te meg inkább lekoptatnád a pasid. Szakíts vele ha ennyire zavar amiért a közeledben szeretne lenni.
Az en parom is szunetet kert anno, szakitas lett a vege.
Az eletem legjobb dontese volt az ove.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!