Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes összeházasodnom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes összeházasodnom egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés

Barátom rendőrként tanult, néhány hónapja talált munkát és azóta szinte nem is foglalkozik velem. Persze gondoltam, hogy valami hasonló fog történni, de azt sosem gondoltam, hogy idáig elmerészkedik.

Egyik nap a szokottnál is frusztráltabb volt, mint mindig, most is próbáltam vele beszélni, megkérdeztem, hogy mi a baja és hogy tudok-e segíteni. Ő pedig csak lerázott azzal hogy hagyjam békén, csak egy kicsit pihennie kell. Egy kis idő múlva odajött hozzám, és közölte, hogy innentől meg se merjem kérdezni mi a baja, mert csak rá tartozik. Én meg mondtam neki, hogy ha valami gondja van az rám is ugyanúgy tartozik, ne mondja meg hogy mit csináljak és erre megütött. Utána bocsánatot kért és addig ölelgetett amig meg nem bocsátottam neki. Valamint mondta, hogy több ilyen nem fog történni.

Egyébként júliusra tervezzük a házasságot, de szüleim szerint nem lenne érdemes egy ilyen emberrel együtt lennem.

Szerintem egy idő után változna, csak még új neki a munka és bele kell rázódnia. De bevallom én is elgondolkoztam ezen az egészen, még ha nem is szándékosan tette.

2018. jún. 6. 15:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
férjemmel egyszer kitárgyaltuk ezt és ő közölte, hogy nőt SOHA még önvédelemből sem ütünk és az ő szemében az ilyen nem férfi.
2018. jún. 6. 15:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálni fogok ha egy ilyen patkánynak fogod kimondani az igent... Majd gondolj a kommentárokra az oltár előtt, ha esetleg nem fogadod meg a tanácsainkat.
2018. jún. 6. 15:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki ilyenért üt az egy állat.
2018. jún. 6. 15:57
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Fejezd már be ezeket a kamukérdéseket. Minden évben felteszed?

2018. jún. 6. 15:59
 15/23 anonim ***** válasza:
70%

Ugyan stílusban nem tudok egyetérteni a hozzászólók egy részével, de lényegében igen.

- a pasidnak ki van adva, hogy a munkahelyi dolgokról otthon nem csipogunk, te pedig otthon vallatod

- ez valamint a munkahelyi egyéb frusztráló tényezők + erőszakszervezeti kiképzés + kapcsolatok, ahol a fizikalitás normalitása más, mint egy átlagembernél (nagyon jól tudják, hogy milyen sérülések miatt tud az előállított panaszt tenni de fizikai bántalmazással nevelik akit máshogy nem lehet, és ez fokozatosan reflexszerű lesz egyeseknél)

- mindezt rajtad vezette le... először, de ha nem lépsz, akkor szinte tuti, hogy nem utoljára

- szerintem ne akard ezt a kapcsolatot

+1 Minden ember változik élete során. De nem feltételnül jobbak leszünk az idő múlásával, pláne ha azt nézzük még csak épp elkezdett dolgozni. Mi lesz ha majd tényleg frusztrált lesz mert csavargatja a tökeit a főnöke, nem jut előbbre, kevés a fizu, sok a túlóra, etc...?

2018. jún. 6. 16:03
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Ha van egy csöpp eszed,lefújod azt az esküvőt akkor is,ha 3 nap múlva lesz.Vagy nemet mondasz az oltárnál,ez a két variáció van.
2018. jún. 6. 16:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, ha egy birtokló, bántalmazásig fajuló házasságban szeretnél élni, sok boldogságot.
2018. jún. 6. 16:13
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, ez tényleg érdekes, hogy felteszed szóról szóra ugyanazt a kérdést, ami 2015 márciusában is szerepelt itt. Ennek mi értelme? Mit kamuzol?
2018. jún. 6. 16:52
 19/23 anonim ***** válasza:
72%

Nem is kellene megütnie, ha nekem a párom flegmán odamondaná, hogy "meg se merjem kérdezni mi baja" OTT elgondolkodnék a további kapcsolaton.

De ha te még gondolkozol, hogy házasodj, meg mentegeted, akkor egészségedre, vegyen csak el, ha ilyen hülye vagy.

Nyugi, a gyereket is verni fogja, meg téged is, főleg, miután "megkapott".

Szép közös életet ;)

2018. jún. 6. 17:36
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

De látomm, csak kamuzol.

Idióta.

2018. jún. 6. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!