Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek azzal, ha a férjem az igazi, de túl visszafogott az ágyban?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk elején is ilyen volt, ha ilyen marad, akkor is vele maradok. Nem élet-halál kérdése, de szeretnék javítani rajts. A férjem rajongva szeret és nagyon érzelmes, romantikus férfi. A szexet is szereti, de neki nem az a a legfontosabb, ezt többször említette. Az a baj, hogy mindig ugyanabban a néhány pózban csináljuk, előjáték alig van. Többször is mondtam neki, és érti miről beszélek, de valahogy sose sikerül egy igazán vad szeretkezést összehoznunk. A kapcsolat elején spontán módon vagy csak részegen volt ilyen. Engem zavar, mert régen sok partnerem volt, a szexben ez visszalépés. Neki pedig csak egy volt, de vele szinte alig volt szex. Hogy dobhatnám fel a szexuális életünket? Vagy hogy értessem meg vele, hogy nagyon szeretem őt, de örülnék neki, ha néha vadabb lenne az ágyban?

25N

2018. jún. 5. 17:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nincsenek túl perverz vágyaim. Azt pedig nehezen lehet megtanítani szerintem, hogy vaduljon be. Mert az egy dolog, hogy én bevadulok, aztán attól felizgul és jobb lesz a szex, de fordítva nem tudom hogy lehetne megoldani. Az előjáték is túl kevés, valamiért mindig azt hiszi, hogy ha tovább csinálja, akkor elmegyek. Én pedig próbálok gyorsan felizgulni, de mind tudjuk, hogy ez nem így megy sajna :D Szerető pedig nem kell. Nekem nagyon fontos, hogy azzal szexeljek, akit szeretek.
2018. jún. 5. 20:27
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Ugyanez a helyzet nálunk is. Én is vágyom rá, hogy azért odabsszanak az ajtófélfához időnként, exeim ilyenek voltak. De hát valamit valamiért. Nem fogsz tudni mit tenni, el kell így fogadni ahogy van, ilyen az alaptermészete, azt pedig nem tudja megjátszani. Én vettem egy király műbrokit és néha napján elvonulok a másik szobába :D 26/N
2018. jún. 5. 20:48
 13/22 anonim ***** válasza:
63%

ajaj én is ilyen férj leszek..

mit csináljak ha taszít a vadság?

2018. jún. 5. 21:30
 14/22 anonim ***** válasza:
32%

Ugyanez a helyzet, ezert van szeretom, lehet kovezni:-))

A helyzet az h a ferjemmel beszeltunk mar errol de az o unalmas, monoton, fantaziatlan szexualitasa nekem keves. Amikor kertem h csinaljunk valami vadat az kb tole olyan volt mint ha mondjuk Terez anya katonanak allt volna, total termeszetellenes.

Sot, kimondottan kinos volt. Evek teltek el amig rajottem h o szexualisan szubmissziv ergo az eletben nem lesz dominans-nyilvan megorobalhatja eljatszani de az nem ugyanaz.

A szeretom pedig pontosan azt es ugy adja ahogy arra szuksegem van, semmit nem kell neki elmagyarazni, neki ez osztonbol jon. A szexualis eletem szuper, ferjemmel is lefekszem neha de azt az 5 percet nem definialnam szexnek, viszont csak ezert nem hagynam el.

2018. jún. 5. 21:36
 15/22 anonim ***** válasza:
20%

Na látod kérdező, előtte végigmentek rajtad egy csomóan, és ehhez szoktál.

Nehogy még a full normális párod érezze magát rosszul, hogy nem egy 100 partners alfahím.

2018. jún. 5. 21:50
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
Korrigálom utolsó, nem kell ahhoz sok partner, hogy valaki a vadabb szexet élvezze. Ez habitus kérdése. Én egy kezemen meg tudom számolni a partnereim számát, mégis a domináns, vadabb szexet szeretem, ami igenis normális. Szóval nem ettől függ.
2018. jún. 5. 22:33
 17/22 anonim ***** válasza:
16 nem ettől függ, nekem is van pár fétisem, de ha az alfaktol megszokta a tökéletes szexet, akkor így járt.
2018. jún. 5. 22:46
 18/22 anonim ***** válasza:

más a szexuális igényetek, kultúrátok, vérmérsékletetek, libidózok, és sorolhatnám.

magyarán a szexben nem passzoltok.

hozzád egy olyan illi,, aki hetente minimum 5x vadul gerincre vág, hozzá meg egy olyan nő illik, akinek szintén nem ennyuire lényeges a szex.

szerintem ha nem tudtok egymáshoz alkalmazkodni, akkor ez kinyírhatja hosszú távon a házasságotokat.

2018. jún. 6. 00:23
 19/22 anonim ***** válasza:

" ha az alfaktol megszokta a tökéletes szexet, akkor így járt."

Akkor ne szexeljen alfákkal, csak béna pasikákkal, nehogy túl jóhoz szokjon a házasság előtt?

2018. jún. 6. 08:58
 20/22 anonim ***** válasza:
mi a tökömnek mentél akkor hozzá?
2018. jún. 6. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!