Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most csak azt akarja? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most csak azt akarja? Vagy mit csináljak, hogy ne csak szex legyen, ha nálunk vagyunk?

Figyelt kérdés
A barátom, ha átjön, szinte rögtön rám veti magát, aztán szinte rögtön utána már mennie is kell. Miért van ez? Jó, oké, kevés időt tudunk együtt lenni, de szerintem nem MINDIG így kellene eltölteni az időt, nem csak ez van.
2010. jún. 15. 23:20
 1/6 nielindi ***** válasza:
nyár van, megy a vb. ne csak otthon legyetek. menjetek sétálni, srtandra, meccset nézni. akkor talán nem vetné rá magát mindenki elött.
2010. jún. 15. 23:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Kukazz egy olyan ifju titant, aki nem csak dugni akar. Draga jo "baratod" csak dugni akar.
2010. jún. 15. 23:27
 3/6 Fke ***** válasza:

mivel nálunk nem nagyon megoldható én is "rávetem magam" a barátnőmre, ha van rá lehetőség.

szervezz randit, attól, hogy együttvagytok még randizhattok

20F

2010. jún. 15. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valaki együtt akar lenni a párjával, az nem csak sexelni megy át. persze előfordul néha, hogy tényleg nincs sok idő, de azért egyből belecsapni a lecsóba...

beszéld meg vele, hogy ennél több kell, vagy keressen más spermatartályt.

Dr Bubó.

2010. jún. 15. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kihasznál téged,és csak arra kellesz neki.Ez egyáltalán nem normális egy kapcsolatban,hogy minden egyes alkalommal azt csináljátok,szerintem ezt beszéld meg vele vagy szakíts,ha már nincs más választás,mert ennek így tényleg nincs túl sok értelme,hogy csak a testi vágyait elégíted ki...
2010. jún. 23. 13:43
 6/6 Fke ***** válasza:

most azért szakítani, mert kevés idejük van egymásra...

miért nem az utcán találkoztok néha

vagy egy kávézóban

(én vagyok, aki azt mondta, hogy randevous-t kéne szervezned)

ha azt mondaná a barátnőm, hogy jöjjek át hozzá és átmegyek és kettesben vagyunk... nem kérdés, hogy mi lenne. nem hinném, hogy békésen filmet néznénk, max 10 percig bírnám... szóval szerintem normális a pasid viselkedése

20F

2010. jún. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!