Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az akarja h én kezdeménnyezek minden téren bele értve a szex-et is! De én nem iylen vagyok hogy tegyem ezt meg neki? Fogalmam sincs! Még soha nem csináltam iylet hogy kezdjem?
Azt ne itt kérdezd, nézz inkább 'oktatófilmeket', esetleg vele együtt.
Fontos minden téren a kölcsönösség egy kapcsolatban, különben megeszi a fene. Tehát: tessék művelődni, különben ne tessék meglepődni, ha idővel lecsapja valami érdekesebb fruska a kezedről. Ha eddig mindig ő kezdeményezett, akkor ez nyilván unalmas, vagy csak egyszerűen érdekelné, hogy te mit tartasz magad számára fontosnak. Szolgáld ki magad...
Egyszerűen ha megkívánod csókold, simogasd, izgasd...
Ahogy éppen neked jól esik. Ne várd el h ő közeledjen mindig. Azt fogja érezni h te nem is kívánod
22/f
énis arra szoktatom a barátnőm, hogy nyugodtan kezdeményezzen.. :) bár még mindíg azt imádja a legjobban amikor én szorítom a falhoz. :) nade ne keseredj el.
lehetsz szenvedélyes is, ráugraasz, ráülsz és simogatod, csókolgatod ahol ő érzékeny..
vagy lehetsz játékos, megmondod neki h most nem mozdulhat, és az őrületbe kergeted apró érintésekkel és puszikkal.. közben levetközteted, és már ez a játék szépen átalakul szexé.. (ez utóbbival az a baj, hogy ha a pasid teljesen felhúzod, akkor nem fogja sokáig bírni benned..)
vagy vetkőzhetsz előtte nagyon nagyon látányosan... :) mondjuk még úgy félmeszteleűl előadsz egy cicás nyujtózkodást, vagy lehajolsz valamiért véletlenül... :)
most ennyi jutott eszembe :)
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!