Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen? és miért olyan ritkaság ez? Kort nemet is írjatok
amennyiben magadra ismersz írj : fiúkra vonatkozik, tisztelettudó, értelmes, beszédes, érzelemből szeretkezik nem pedig csak megb.asz pár nőt és kész, szeretetreméltó, rendes életviletü, először udvarol aztán szerzi meg a lányt, figyelmes.
Azért kérdezem ezt mert lemondtam róla h valaha is ilyen barátom lesz.
"Itt minden kommentelő tökéletes, értem én :)"
Ezen kívül tegyük hozzá, hogy az egyénen kívül mindenki más viszont ronda, pattanásos és kövér. Hiszen mi más lenne, aki gyakkérdéseket merészel olvasni? (Persze az egyén az mindig kivétel, mert ő tökéletes és megvan a jó oka rá, hogy épp miért nem a tökéletes párjával tölti az estét, hanem ide írogat. :D)
23:00 vagyok
először is senki sem tökéletes, az se, aki fekve 150 kilót nyom és filmceleb feje van, másodszor az, aki járja a gyk-t, miért kell feltétlenül túlsúlyosnak vagy pattanásosnak lennie?
Egyébként ahol én lakom ott a lányoknak többségben a gyerekes, gyökér pattogós srácok jönnek be, akikkel amúgy kétlem, hogy bármilyen komolyabb témát normálisan meg tudnának beszélni, nem hiszem, hogy emiatt visszamaradott lennék :)
Jelen még egy... Le is néz miatta az osztály nagy része rendesen, és nem respektálom a bunkó poénokat. Amúgy nem wowozok.
16/F
hát én "elbuktam" :D szűz vagyok és nem próbálkozok a csajoknál ("nem futok olyan busz után ami nem áll megy) de a többi nagyjából stimm
21f
tisztelettudó, értelmes, érzelemből szeretkezik, rendes életvitelű, figyelmes - úgy érzem ez elmondható rólam
beszédes - ha van közös témánk ok, egyébként fecsegni nem szeretek
először udvarol aztán szerzi meg a lányt - nem mindig merek kezdeményezni
szeretetreméltó - ezt döntsék el mások :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!