Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha teherbe esett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha teherbe esett a barátnőm, de én még nem állok készen?

Figyelt kérdés

Együtt élünk 3 éve, én dolgozom, ő most végez nyáron az egyetemmel. Úgy beszéltük meg, hogy legkorábban 5 év múlva lehet gyerekünk, mert sem ő sem én nem állunk rá készen. Saját lakásunk vagy autónk sincs még. A lényeg, hogy teherbe esett, ez már biztos. Ő nagyon kétségbe esett, de meg akarja tartani. Én szeretem a barátnőmet, de nekem most egy gyerek még nagyon nem hiányzik. Ha otthagyom, az szemétség és akkor is elveszik a mostani életem egy része. Ha vele maradok, akkor pedig lehet emiatt megy tönkre a kapcsolatunk.

30F

2018. jún. 3. 18:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
Nem vedekeztetek ennyi idosen? Fogamzasgatlo ismeretlen ?ilyenkor ne band valald fel!
2018. jún. 3. 20:57
 22/27 anonim ***** válasza:
23%
Teljesen egyet értek a 11 válaszolóval. Plusz neked is van beleszólási jogod. Én nem vállalnám.
2018. jún. 3. 21:00
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyet tegyél meg!

Legalább annyira legyél felnőtt férfi, ezt MOST tisztázod a csajoddal. Egyenesen mondd meg a szemébe, hogy úgy szülje meg, hogy te nem maradsz vele, fizeted a 25 ezer gyerektartást, és részedről itt be is fejezted. Te abortuszt akarsz, nem kell gyerek.

Így még lesz ideje végiggondolni, hogy mit akar.

Annál nagyobb tetüség nincs, amikor lapítasz, mint xar a gazban, aztán a 12. hét után benyögöd, hogy bocsika, meggondoltad magad.

Ennyivel tartozol a lánynak, ha valaha is szeretted egy picikét, hogy nyílt lapokkal játszol, és nem akkor feded fel, mikor ő már nem tudja ezt se visszacsinálni, se megoldani egyedül.

Életed legkínosabb beszélgetése lesz. De meg kell mondanod neki, hogy te nem akarod ezt a gyereket, nem akarod, hogy megtartsa. Ennek a tudatában döntsön.

2018. jún. 3. 21:28
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, Az a te problémád kérdező, ha nem vagy szerelmes a barátnődbe. Csak kefélni volt vele jó, de a többiből kösz nem...
2018. jún. 3. 21:55
 25/27 anonim ***** válasza:
50%
23-as szerintem jót írt.
2018. jún. 4. 09:56
 26/27 anonim ***** válasza:
73%

Az a meglátásom, hogy sem a barátnődet nem szereted úgy ahogy kellene, és gyereket sem akarsz. Nemcsak most nem, hanem úgy általában sem. Azért gondolkodsz így róla, hogy kb. minden elrontója egy gyerek, és 30 éves meglett férfi létedre nem állsz még keszen rá, meg siratod a legjobb éveid...vicc, azért ennyi idősen te már túl vagy azon, na mindegy. Most még vannak jól hangzó kifogások, se kocsi, se saját lakás, meg az 5 év is jó távlati volt még, ráérsz újabb kifogásokat keresni. Ha tényleg a terveid között lett volna a gyerek (a mostani pároddal), nem borulnál ki ennyire azon, hogy valamivel hamarább jött.

Úgyhogy fogadd meg az egyik előttem szóló tanácsát, ha annyira nem kell neked ez a gyerek, akkor legyen annyi gerinc benned, ezt még idejében közlöd a barátnőddel, hogy ennek tudatában tudjon dönteni.

És a jövőbeni kapcsolataiidban (mert gondolom az világos, hogy ennek befellegzett, ha megtartja azért, ha nem, akkor meg azért, mert utálni fog téged azért mert "rákényszerítetted" az abortuszra) legyél már korrekt, és senkit se áltass azzal, hogy majd x év múltva lehet gyerek, ha nem érzed úgy. Ne vesztegesd el más idejét, olyat keress, aki hasonlóan csak élvezni akarja az életet és a legjobb éveit, mint te.

2018. jún. 4. 10:22
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz gyereket, miért nem védekezel?

Ennyi, te is 50%-ban benne voltál a odlogban.

2018. jún. 4. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!