Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt olyan veled, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt olyan veled, hogy az aktuális csaj teherbe ejtetette magát az akaratod ellenére?

Figyelt kérdés

Mi volt a pontos szituáció? Tartós vagy alkalmi volt? Mi lett a végkimenetel?

Hogy ragozzuk az ejtetni szót? :)

2018. ápr. 18. 07:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%

Kikötözött az ágyhoz, és addig lovagolt rajtam, amíg el nem élveztem. Ezt ismételtük hónapokon keresztül, mire terhes lett.

Így gondoltad?

2018. ápr. 18. 07:45
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
#1 nem. Pl.azt mondja a csaj, hogy fogamzásgátlót szed, közben meg "elfelejt" bevenni pár szemet. Esetleg "hasmenése" lesz, és ùgy már nem hat maximálisan a bogyó. A gumit meg még használat előtt át lehet szúrni. Egy tűszúrásnyi luk nem biztos, hogy feltűnik, némi sperma viszony átjuthat rajta. Kérdező, akivel ennyire nem egyezik a jövőképetek, azzal miért vagy együtt?
2018. ápr. 18. 08:05
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Ha valakinek van egy kis esze, ilyen nem fordul elő + aljas emberekkel meg nem kell dugni.
2018. ápr. 18. 08:12
 4/16 anonim ***** válasza:
20%
Nem történt, de " csúnya" vége lett volna.
2018. ápr. 18. 08:14
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
Mivel nem vagyok milliomos, az efféle módszerekkel operáló pénzéhes nők szerencsére elkerülnek. Normális csajok meg nem művelnek ilyet.
2018. ápr. 18. 08:17
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

Egy nagyon jó ismerösöm hétvégén panaszkodott.

Link a barátnője eleve, elküldte nem egyszer és cuccait is elvitte oda ahol valóban lakik. A csaj eddig gyógyszert szedett, és 1-1,5 hónapja abba hagyta a gyógyszer szedését és állitólag terhes lett.Ezzel akarta megfoni az ismerösömet. De erős a gyanúm,hogy nem ő az apa :D

2018. ápr. 18. 08:36
 7/16 anonim ***** válasza:
56%
Az egyik rokonom csinálta ezt, azóta a palival már nincsenek együtt persze. Én a gyereket sajnálom a legjobban, nincs egy normális apaképe, mert az apukái kb félévente cserélődnek... Most a csaj megint teherbe esett az aktuálistól, hát ha az a srác mellette marad az egy csoda lesz. Nőként mondom, én szégyellem magam az ilyenek helyett... Semmi életcél, csak otthon maradni az aktuális gyerekkel (ő amúgy se nem főz, takarít, a gyereket is alig neveli, semmi végzettsége nincs) és újabb férfiakról lehúzni a pénzt.
2018. ápr. 18. 08:40
 8/16 anonim ***** válasza:
53%

Meseld mar el, hogy eshet teherbe az akaratod ellenere?

Tan megeroszakolt?

2018. ápr. 18. 08:45
 9/16 anonim ***** válasza:
82%

Ja, es aki valoban nem akar gyereket, az maga is vedekezik es gumit huz, csak ez sokaknak derogal, egyszerubb s masikra mutgatni.

Hinni meg a templomban kell.

2018. ápr. 18. 08:48
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

Nem ertem ki az az idiota ,aki csak azert szul gyereket ,hogy kapka az a nyomorult csaladit meg gyerektartast..? Mi a fenere eleg az? Semmire...

N 26

2018. ápr. 18. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!