Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt olyan veled, hogy az aktuális csaj teherbe ejtetette magát az akaratod ellenére?
Mi volt a pontos szituáció? Tartós vagy alkalmi volt? Mi lett a végkimenetel?
Hogy ragozzuk az ejtetni szót? :)
Kikötözött az ágyhoz, és addig lovagolt rajtam, amíg el nem élveztem. Ezt ismételtük hónapokon keresztül, mire terhes lett.
Így gondoltad?
Egy nagyon jó ismerösöm hétvégén panaszkodott.
Link a barátnője eleve, elküldte nem egyszer és cuccait is elvitte oda ahol valóban lakik. A csaj eddig gyógyszert szedett, és 1-1,5 hónapja abba hagyta a gyógyszer szedését és állitólag terhes lett.Ezzel akarta megfoni az ismerösömet. De erős a gyanúm,hogy nem ő az apa :D
Meseld mar el, hogy eshet teherbe az akaratod ellenere?
Tan megeroszakolt?
Ja, es aki valoban nem akar gyereket, az maga is vedekezik es gumit huz, csak ez sokaknak derogal, egyszerubb s masikra mutgatni.
Hinni meg a templomban kell.
Nem ertem ki az az idiota ,aki csak azert szul gyereket ,hogy kapka az a nyomorult csaladit meg gyerektartast..? Mi a fenere eleg az? Semmire...
N 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!