Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha teherbe esett a barátnőm, de én még nem állok készen?
Együtt élünk 3 éve, én dolgozom, ő most végez nyáron az egyetemmel. Úgy beszéltük meg, hogy legkorábban 5 év múlva lehet gyerekünk, mert sem ő sem én nem állunk rá készen. Saját lakásunk vagy autónk sincs még. A lényeg, hogy teherbe esett, ez már biztos. Ő nagyon kétségbe esett, de meg akarja tartani. Én szeretem a barátnőmet, de nekem most egy gyerek még nagyon nem hiányzik. Ha otthagyom, az szemétség és akkor is elveszik a mostani életem egy része. Ha vele maradok, akkor pedig lehet emiatt megy tönkre a kapcsolatunk.
30F
Már miért menne emiatt tönkre a kapcsolatotok?
31/f
Akarsz gyereket, csak később. Előbb jött. Na bumm. Ahol van szex, ott ilyen előfordul.
Ha azt mondod, hogy otthagyod, akkor is tönkremegy a kapcsolat. Nem?
Micsoda véletlen:)
Az eddig eltartott pont teherbe esik, mire menni kellene dolgozni.
Sose láttunk ilyet.
Az élet tele van meglepetésekkel. Ez is egy közülük. Ideje felnőnöd és felelősséget vállalnod.
És ez most pont az az út, amin a leghamarabb tanulhatod meg ezt.
34N
Kérdező, erre előbb kellett volna gondolni. Gondolom, te is ott voltál, amikor a gyerek készült.
A másik, hogy 30 évesen már benőhetne a fejed lágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!