Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok az iylen nőkről?
elég céltudatos, mindig elmondja mit akar, nyiltan ha kíván téged(de még nem vagytok 1ütt)
eléggé kalandvágyó, nyugtalan
mindent ki szeretne próbálni
és nagyon nagyon határozott
és kicsit versengő tipus
viszont az igazi érzelmei kimutatásához sok idő kell(de a testi vágyát nem palástolja)
én nagyon nyiltan beszél a szexről
Én is ismerek ilyen nőt
Magabiztos - határocott - céltudatos - nagyon csinos - és istenemre mondom jobban kívánja a szexet mint én ami marha nagy szó :D
És a párom :)
Nyehehe :D
22F
kellene. jó kis szócsatákat vívhatnánk :)
de most komolyan, inkább céltudatos és határozott legyen, mint mindenért hisztizős és beforduló, aki rámhagy mindent és utána szóvá teszi, hogy "már megint az van, amit te akarsz" :)
Én úgy érzem,hogy tökéletesen illik rám a kérdéshez mellékelt felsorolás...:D
Viszont egyáltalán nem vagyok az a modell alkat,és emiatt nem sok ember van,akinek én vagyok az "ideálja"
Shewolf
09:13 vagyok
Múltkor olyat főzött nekem ez a lány hogy hihetetlen :D
Tökéletes :)
Tudni kell rólam hogy énis szeretek főzni, segíteni meg ilyenek - de ő nem tűri meg ha a konyhában segítek neki :D - El leszek kényelmesedve :P
22F
10:54
nem másokkal hanem akivel épp....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!