Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, mit gondoltok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok az iylen nőkről?

Figyelt kérdés

elég céltudatos, mindig elmondja mit akar, nyiltan ha kíván téged(de még nem vagytok 1ütt)

eléggé kalandvágyó, nyugtalan

mindent ki szeretne próbálni

és nagyon nagyon határozott

és kicsit versengő tipus

viszont az igazi érzelmei kimutatásához sok idő kell(de a testi vágyát nem palástolja)

én nagyon nyiltan beszél a szexről

2010. jún. 15. 21:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én is ismerek ilyen nőt

Magabiztos - határocott - céltudatos - nagyon csinos - és istenemre mondom jobban kívánja a szexet mint én ami marha nagy szó :D

És a párom :)

Nyehehe :D

22F

2010. jún. 18. 09:13
 12/20 anonim ***** válasza:

kellene. jó kis szócsatákat vívhatnánk :)

de most komolyan, inkább céltudatos és határozott legyen, mint mindenért hisztizős és beforduló, aki rámhagy mindent és utána szóvá teszi, hogy "már megint az van, amit te akarsz" :)

2010. jún. 18. 09:24
 13/20 anonim ***** válasza:
az ilyen nő a tuti
2010. jún. 18. 10:47
 14/20 anonim ***** válasza:
nekem a mostani barátnőm is ilyen... Már 1 éve élünk együtt, de szerintem más típusú csajjal nem is működne ilyen juól...
2010. jún. 18. 10:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem,hogy tökéletesen illik rám a kérdéshez mellékelt felsorolás...:D

Viszont egyáltalán nem vagyok az a modell alkat,és emiatt nem sok ember van,akinek én vagyok az "ideálja"

Shewolf

2010. jún. 18. 10:51
 16/20 sonyk750i ***** válasza:
A főzés az kimaradt. Amúgy a legtöbb csávó ilyen lányt szeretne, köztük én is!
2010. jún. 18. 10:53
 17/20 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be az ilyen... attól függ mi az a sokmindent kiakarok próbálni...:) és nekem olyan csaj nem kéne aki másokkal beszél a szexröl...ˇ^
2010. jún. 18. 10:54
 18/20 anonim ***** válasza:

09:13 vagyok

Múltkor olyat főzött nekem ez a lány hogy hihetetlen :D

Tökéletes :)

Tudni kell rólam hogy énis szeretek főzni, segíteni meg ilyenek - de ő nem tűri meg ha a konyhában segítek neki :D - El leszek kényelmesedve :P

22F

2010. jún. 18. 10:58
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Szánalmas szexmániás kurv@... (senkitől sem kérek megjegyzéseket erre, véleményt kérdezett.akinek nem tetszik az kussoljon szépen)
2010. jún. 18. 12:19
 20/20 A kérdező kommentje:

10:54

nem másokkal hanem akivel épp....

2010. jún. 18. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!