Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elronthat egy kapcsolatot a túlsúly?
A betegsèg is csak kifogás,önmaguk megnyugtatàsàra.
Nekem volt egy exem aki a ,,koràra" hivatkozva mondta ő már nem lesz vèkony mert màr 30 felett van.
Szànalom tenger.
Èn 31.èvea fèrfikènt ezerszer jobban nèzek ki mimt 25-n èvesen pèldàul,testemèrt megőrülnek.
Erről ennyit a pajzsmirigyezès meg a korral jönni.
Kifogàs amiben a magyarok profik.
Megnèznèm mit esznek ezek az emberek fèl perc mùlva màr làtnàm mi a baj.
Igen én is egyfajta kifogásnak tálalom ezt a beteg vagyok azért híztam elefántra.
Azt eltudom képzelni, hogy bizonyos betegségek mellett nehezebb fogyni, de akkor még több munka kell hozzá.
De ez már el is kanyarodott a tárgytól igazából. A véleményem az, hogy szélsőséges embereket eltekintve a túlsúly nem tetszik az embereknek. És itt nem a telt nőről meg a kicsit mackosabb férfiakról beszélek természetesen .
#8 #9
Nem mondtam meg neki, hogy “dagadt vagy, bocsi, nem kívánlak”, mert nem akartam megbántani, de basszus csak leesett neki magától is.
Igen, tényleg. Én sem lennék képes tolerálni 20 kiló felesleget.
Viszont az sem normális, ha valaki 4 kiló hízásra felkapja a fejét.
Nekem tavaly volt egy elég edzett, szálkásabb formám. Az edzést egyáltalán nem hagytam abba azóta sem, viszont a kajában lazább vagyok. Nem kezdtem el szemét kajákat enni, teljesen egészségesen étkezem, csak többet, mint tavaly, ezért felszaladt 3-4 kiló. Ez azzal jár, hogy nem vagyok annyira szálkás, nem látszanak a kockák a hasamon (csak ha megfeszítem :D). De így is kerek fenekem, izmos combom van, vékony, izmos, de nőies karok, és nem hájas semmim. 58-60 kiló körül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!