Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ennyire elronthat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire elronthat egy kapcsolatot a túlsúly?

Figyelt kérdés
Nemrég olvastam egy felmérésbe hogy az egyik leggyakoribb szakítok a hízás mert csökkenti a szexuálís teljesítmény, gyakran lustább lesz emiatt az ember tehát ellaposik a kapcsolat.Ezen felül sokak számára visszataszító már a minimum 20 kg felesleg is.Nektek mi a véleményetek erről?
2018. jún. 3. 12:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%

A betegsèg is csak kifogás,önmaguk megnyugtatàsàra.

Nekem volt egy exem aki a ,,koràra" hivatkozva mondta ő már nem lesz vèkony mert màr 30 felett van.

Szànalom tenger.

Èn 31.èvea fèrfikènt ezerszer jobban nèzek ki mimt 25-n èvesen pèldàul,testemèrt megőrülnek.

Erről ennyit a pajzsmirigyezès meg a korral jönni.

Kifogàs amiben a magyarok profik.

Megnèznèm mit esznek ezek az emberek fèl perc mùlva màr làtnàm mi a baj.

2018. jún. 3. 13:38
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen én is egyfajta kifogásnak tálalom ezt a beteg vagyok azért híztam elefántra.

Azt eltudom képzelni, hogy bizonyos betegségek mellett nehezebb fogyni, de akkor még több munka kell hozzá.

De ez már el is kanyarodott a tárgytól igazából. A véleményem az, hogy szélsőséges embereket eltekintve a túlsúly nem tetszik az embereknek. És itt nem a telt nőről meg a kicsit mackosabb férfiakról beszélek természetesen .

2018. jún. 3. 14:50
 13/18 anonim ***** válasza:

#8 #9

Nem mondtam meg neki, hogy “dagadt vagy, bocsi, nem kívánlak”, mert nem akartam megbántani, de basszus csak leesett neki magától is.

2018. jún. 3. 15:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha összejövök egy lánnyal aki átlagos alkatú, majd elkezd hízni, akkor később miért csodálkozik, hogy nem egy elhízott nővel akarom leélni az életem?
2018. jún. 3. 15:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg. Én sem lennék képes tolerálni 20 kiló felesleget.

Viszont az sem normális, ha valaki 4 kiló hízásra felkapja a fejét.

Nekem tavaly volt egy elég edzett, szálkásabb formám. Az edzést egyáltalán nem hagytam abba azóta sem, viszont a kajában lazább vagyok. Nem kezdtem el szemét kajákat enni, teljesen egészségesen étkezem, csak többet, mint tavaly, ezért felszaladt 3-4 kiló. Ez azzal jár, hogy nem vagyok annyira szálkás, nem látszanak a kockák a hasamon (csak ha megfeszítem :D). De így is kerek fenekem, izmos combom van, vékony, izmos, de nőies karok, és nem hájas semmim. 58-60 kiló körül vagyok.

2018. jún. 3. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, gondolom azért mert ő az a típus aki ha szeret téged, akkor 10-15 kb plusszal is szeretne, ezért fel sem merül benne, hogy te ilyen felszínes vagy.
2018. jún. 3. 15:31
 17/18 anonim ***** válasza:
21%
Igen, 20 kiló hzás zsírban az igénytelenség csúcsa :(
2018. jún. 3. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt testesebb és szálkásabb partnerem is, ha lehet választani vagy kell, akkor inkább a plusz kilók.
2018. jún. 3. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!