Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi súlyfelesleg után nem akarnátok egy nőtől kapcsolatot, vagy akár csak szexet?
Figyelt kérdés
(Mondjuk 165 centihez)?2017. aug. 17. 20:59
1/20 anonim válasza:
65 kg felett, már szóba sem állok vele.
2/20 anonim válasza:
A magassag es a testsuly csak szamok. Valaki 170 centi 60 kilon csontosnak tunik, mason pedig latszanak mar hurkak.
En szeretem a husisabb lanyokat is. A magassagra vagyok inkabb allergias. Ne legyen 172-3-4nel magasabb (en 182 vagyok). Az idealis 170 centinel alacsonyabb.
3/20 anonim válasza:
Normális férfi nem a súlyt nézi, a felnőtt férfiak ezen túllátnak. Csontokkal meg csak a kutyák játszanak, FÉRFIAK nem!
4/20 anonim válasza:
nehez kerdes, ilyen ugyekben a falloszom dont, az meg nem beszamit6o
5/20 anonim válasza:
Testzsírszázalék függvénye. Magasság és kg leírva akár 5 féle alakot is jelenthet.
6/20 anonim válasza:
+8-10 kg már bőven sok nekem. Aztán haveromnak meg épp ez tetszik...
7/20 anonim válasza:
Azt látni kellene, nem lehet így kimondani, hogy 70 kg pl. , mert valakin jól oszlik el és szexin husis valakin meg nem. Vagy, aki sportosabb alkat pl. Szóval látni kell utána lehet mondani, hogy mi a helyzet. Ha gondolod küldhetsz képet őszintén megmondom a véleményem róla.
8/20 anonim válasza:
ketszinu vagy harmas, egy 300 kilos notol kb senki se akarna semmit, vannak hatarok, mindekninel mas, de vannak!
sujt nem irok. onnantol nem vonzo, hogy noietlenne valik az alakja a hajtol
9/20 anonim válasza:
165 cm-hez a 60kg még belefér, de inkább az alatt. Jócskán 60 kg felett, már igen találnám vonzónak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!