Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi súlyfelesleg után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi súlyfelesleg után nem akarnátok egy nőtől kapcsolatot, vagy akár csak szexet?

Figyelt kérdés
(Mondjuk 165 centihez)?

2017. aug. 17. 20:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Még mindig jobb, mintha idegen emberek képeid linkelnéd be, de azért tudd:

Nem mindegy, mennyi rajtad az izom illetve a zsír. :) Vannak skinnyfat emberek is, akik nem foglalnak el sokat a térből, viszont látszik a narancsbőr és a hurkák. Van, aki molettebb, de feszesebb a bőre. Ezerféle variáció létezik.

21/L

2017. aug. 17. 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:
14%
A gyakoris sracoknak mindegy nekik egy 300 kilos no is fonyeremeny csak jussanak pnahoz xdd
2017. aug. 17. 21:30
 13/20 anonim ***** válasza:
23%

Inkább azon fáradozz, hogy lefogyj, az egészséged miatt.

A nagy súlyfelesleg egészségkárosító hatással lesz rád idővel.

Úgyhogy ne arra apellálj, hogy majd a zsírfeleslegeddel elfogad valamelyik srác úgy, ahogy vagy.

A te életed, a te döntésed, a te tested, amiért te vállalod majd a következményekért is a felelősséget.

2017. aug. 17. 21:48
 14/20 A kérdező kommentje:
13, orulok hogy legalabb nem bunkon mondtad,meg biztosan csak jot akarsz,de nem tudsz semmit rolam,nem tudod hogy mar 26 kilot fogytam :D azaz a kerdes nem ez volt
2017. aug. 17. 21:52
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

A gyakorin szeretnek csontokkal játszani a "Férfiak".

Nem mindegy az itteni "férfiaknak", nagyon nem.

Kérdező, 52 kiló felett már mindenki elhízottnak minősül az oldalon.Ide csak tökéletes adoniszok írnak, akik számára már az 53 kiló is bűn.

2017. aug. 17. 21:53
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

Akkor gratulálok, és így tovább. :)

De addig, amíg elégedetlen vagy saját magaddal, addig ne is nagyon akarj párkapcsolatot, mert mindig azon fogsz fáradozni, és azt szeretnéd majd magadnak bebizonyítani, hogy na vajon ő miért is jött velem össze, biztos van tőlem jobb csaj is...stb.

Szóval szeresd magad, érd el a kitűzött célodat. :)

2017. aug. 17. 21:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

én 170cm vagyok és 135kg

na most amig nem volt barátom folyamatosan szexkapcsolatokba voltam, akárkivel feküdtem le a legrövidebb szexkapcsolat fél év volt

és most van egy olyan helyes barátom aki minden lánynak az álma

2017. aug. 17. 22:00
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
Ha láthatóan-foghatóan hájas. Húsból bármennyi lehet rajta - van aki egyszerűen nagyobb darab és kész - az nem zavar. A kötényhas, a karfiolos bőr, a hájhurkák, a toka viszont igen.
2017. aug. 17. 22:02
 19/20 anonim ***** válasza:
76%

Ezek csak számok. Itt van két nő:

[link]

[link]

A súlyuk illetve a magasságuk szinte ugyanaz, ennek ellenére az első képen szereplő nő alakra nekem nagyon is bejön, míg a második egyáltalán nem, pedig (ha lehet hinni az adatoknak) még 3 kilóval könnyebb is. Szóval nem csak a magasság\súly arány dönt.

36\F

2017. aug. 18. 10:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy feltételem van ebben a témában:

Nálam kövérebb (ill. sokkal kövérebb) ne legyen, ami mondjuk nem nehéz, mert én 167 cm-hez vagyok 100 kg.

2017. aug. 18. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!