Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elhanyagol, mitől lehet? Bővebben lent
lassan 7 honapja járunk, sajnos egy ideje eléggé elhanyagol, most érettségizett, de szerintem nem normális hogy egy honapja csak heti egyszer találkozunk, mert tanulnia kell. Leérettségizett, azota, csak az smseimre válaszolt, arra is bunkon. Nagyon szeretem, de már depresszios vagyok, senkivel sem tudom megbeszélni a bajaimat, senki nincs ott amikor valami történik velem...
Ha kuldok neki sms-t nem válaszol, ha megírom neki, hogy mennyire szarul esik, akkor meg lebasz hogy hulye vagyok.
Nagyon szeretem, de már kezdek magamba fordulni.
Nem eszek már napok ota és a barátaimmal sem érzem jol magam.
(Rossz a billentyűzetem, néhány ékezetes nem működik)
menj át hozzá, és beszélgess el vele. Mondd el neki ezt, meg amit érzel, és kérd meg, hogy válaszoljon, vagy csak ő is mondja el, hogy mi a problémája, mert lehet van valami gondja, de nem akar beszélni róla. Ne irogass neki, hisz látod, hogy nem mész vele semmire.
Nagyon sajnálom, hogy nincs egy igaz barátod, aki segítene ebben.
az nem igaz barát, aki csak ugy 2 hét alatt megváltozik...
a csaj meg... esélyes, h már nem akar téged, csak nem mer elédállni, és megmondani, h mi van. ezért ráz le, nem találkozik veled.
Ne légy ilyen kapcsolat függő a csaj nem szeret és próbál lekoptatni, nem jelentesz neki annyit hogy hogy a szemedbe mondja hogy nem kellesz.
Szem't dolog de ez van ne depiz egy ilyen csaj miatt, hívd fel küld el a francba és menj bulizni szedj fel valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!