Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miit csináljak ha a barátnőm elhanyagol az új pasija miatt? A lényeg lent.
Egyszerűen mond el neki hogy mi bánt. De ne panaszkodj és ne nyaggasd. Velem is volt már olyan hogy legjobb barátnömnek volt barátja nekem nem és idegesített ha rolla beszélt vagy közös programunk lett volna és lemondta mert épp a srácal találkozott. Ha tényleg a legjobb barátnöd akkor megfogja érteni, ha csak részedröl van így akkor elkezd majd azon kombinálni hogy ártani akarsz a kapcsolatuknak. Hagy élni kicsit, ne logj álandóan a nyakán és várd meg hogy ö keresen. Ne te fuss egyfolytába utána. Nézd az ö szemszögéböl, szerelmes:) és a szerelem elvakítja az embereket. Légy hozzá türelmes, halgasd meg. Ezzel tudsz a legtöbbet segíteni a barátságotoknak.
Remélem mihamarabb megoldódik a problémád:)
Az lenne a korrekt, ha elmondanád neki, hogy mi bánt. Emlékszem, 16 éves koromban én is ilyen voltam, aztán rájöttem, hogy attól, hogy rinyálok, még nem lesz jobb.
Menj el abba a buliba, aztán nézz szét jó alaposan, hátha lesz ott egy-két pasi, aki megtetszik neked, aztán jöhet a szórakozás. Lehet, hogy sikerül bepasiznod. A lényeg, hogy fejezd be a rinyálást, mert akkor sikerül annyira belemerülnöd az önsajnálatba, hogy a kínálkozó lehetőségeket sem fogod észrevenni.
n 23
Szerintem egyformán fontos a párkapcsolat és a barátság. Előbb utóbb rájön hogy elhanyagol, vagy szólj neki hogy ez téged bánt. Vedd figyelembe hogy szerelmes és addig próbálj új barátokat szerezni, esetleg egy pasit magadnak.
L24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!