Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy bántalmazó kapcsolat?
ma van a 10éves érettségi találkozóm. Gyerekem apja hulla részegen van valahol, most hivtam azt mondta neki dolga van, iszik. Nincs kire hagynom a gyereket. Nyilván nem megyek el. Szereztem részmunkaidős melót, hogy kicsit több pénzünk legyen. (még itthon vagyok a kicsivel) kétszer is eljátszotta ugyanezt...nem jött haza, nem tudtam elmenni kirugtak. Nagyon szomorú vagyok. Úgy csinál mintha külön szívességet tenne vele hogy a saját gyerekére vigyáz.
úgy érzem lépnem kell mert megfulladok. Jól jönne egy két jótanács ha voltál hasonló helyzetben.
Ez csak egy sima xar házasság egy alkoholistával.
Lépned kell, igen. De ilyenkor jön a kérdés, hogy tudsz-e egyáltalán? Van hova menni a gyerekkel? El tudod tartani egyedül?
Vagy nem, és nyelsz tovább.
2-es, egészen idáig billegtem a határon. Sokszor hátráltat a mindennapokban. Nem szeretném ha a kislányom így nőne fel az elgyötört boldogtalan fejemet nézve.
Ha sikerül ekszakadnom, mindent meg fogok tenni, hogy ne szenvedjen hiányt.
Nem az anyagiak a legfontosabbak, hanem a nyugodt, biztonságos gyerekkor. Új mobil meg márkás cipő nélkül is fel lehet nevelni. De egy nemtörödöm, szeretet nélküli alkoholista apával nem lesz gyerekkora, és a felnőtt életére is rányomja a bélyegét.
Higgy magadban, és menni fog!
5: És öngyilkos lett? Nem. Kínosan ügyelt, hogy ne legyen baja.
Volt ilyen exem. Mondtam neki, hogy az se érdekel, én úgy is megszabadulok tőle. Egyből abba is hagyta, mert látta, hogy nem érdekel a lelki terror.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!