Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez bántalmazó kapcsolat?
Te vagy a marha, hogy megvárod. Késik öt percet és nem telefonál, akkor elmész haza és levonod a következtetést: neki ennyire fontos a ti kapcsolatotok.
Egyszerű dugópartner vagy neki, egy punci, akinek nem kell fizetni a szolgáltatásaiért.
Csatlakozom az előtteshez: tényleg lehetne annyi eszed, hogy elhagyd. Sajnos te is az a fajta nő vagy akivel bármit meg lehet tenni, vakon futsz a bunkó pasi után, inkább szenvedsz sem mint önálló legyél.
Az ilyenek miatt hiszik azt a férfiak, hogy bármit megtehetnek egy nővel. És amint látod meg is teszik. Nem bántalmazó, hanem egyszerűen szrba sem vesz te pedig asszisztálsz hozzá. Magadra vess.
Amikor nekem azt mondta volna, h örülj, hogy vagyok.....Na ott helyben hátat fordítottam volna neki és ennyi, vége. Hihetetlen , hogy ezek után még szóba álltál vele! Miért? Egy csokor gaz miatt? Küldök neked egy csokrot ha ennyitől boldog vagy, de álljál már a sarkadra basszus!
35N
Nem fizikai értelemben, de igen határozottan bántalmazó, abuzív kapcsolat.
Lihasznál és te hagyod sajnos. Ez előbb-utóbb az önértékelésednek és utána a férfiakról általánosan kialakított képednek sem fog jót tenni (tehát a jövőbeni kapcsolataidnak sem).
Szakíts vele meg minden kaocsolatot határozottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!