Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindenem a tenisz! De mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenem a tenisz! De mióta vegyesben is játszom, a barátnőm halál féltékeny a társaimra, legfőképpen egyre! Szerintetek mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Imádom a barátnőmet!Lassan 3 éve vagyok vele. Én 22 vagyok, ő 18. Nyolc éves korom óta teniszezem, és az a mindenem. Sokra még nem vittem, nem is áll szándékomban...Csak imádok játszani...Eddig csak férfiban voltam, és most január óta, vegyesben is szoktam meccsezni. Öt különböző lánnyal, általában. A barátnőm gyakorta eljár a meccsekre, edzésekre, főleg január óta. Nem nagyon vettem észre, csak amikor elkezdett kérdezősködni a lányról, hogy van-e valakije meg hasonlók. Amikor mondtam hogy nem nincs, akkor még inkább a nyakamra járt, és már kb minden órában minimum 2 szer felhív. De ez a lány a legerősebb úgymond, vele a legjobb a vegyes meccseket lejátszani. És mivel ugyan arra lakunk, és ő busszal járna, általában hazaviszem, ha nem sietek. És mióta ezt is tudja a barátnőm, teljesen féltékeny, egyre jobban. Van, hogy este amikor nálam alszik, fekszik mellettem, csókolgat meg minden, aztán pár perc múlva meg annyit mondd, hogy én tegyük fel biztos nem kívánom őt, mert azzal a csajjal tuti csalom,és ő megadja nekem azt, ami nekem kell. Megmondom őszintén ez meg már fél éve, és kezd hihetetlenül elegem lenni. Már milliószor elregéltem neki, hogy az a lány maximum a haverom, és én az ég világon nem akarok tőle semmit, de mintha a falnak beszélnék. Egy napra felfogja, aztán másnap kezdődik minden előröl.Mit csinálhatnék vele? Előre is köszi!
2010. jún. 15. 19:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amúgy, próbálkoztam én már tényleg még a lehetetlennel is, nem is olyan feltűnően, de annyira feleslegesen, hogy az egyszerűen elmondhatatlan!Sőt mondtam a bnőmnek,egyszer akkor vicces kedvemben voltam, hogy ha esetleg az a csaj akarna tőlem valamit(amit nem hiszek), akkor is, annyira ligát tévesztett, hogy még csak nem is egy sportot űzünk. Mondanom sem kell hogy ezen is elkezdett pattogni.Szóval..majd elbeszélgetek én vele:)...Vagy viszem magammal edzésre, amit eddig is akartam, csak nem tud teniszezni. De hát senki sem úgy születik:)

Köszi mindenkinek mégegyszer!(És én egyáltalán nem vagyok féltékeny, így van:) )

2010. jún. 15. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:
húha, ismerős szitu, nálunk az a gond, hogy járok motorozni és nem mindig tudom terepre vinni a kedvesem, és olyankor jön, hogy biztos nem motorozól hanem megcsalsz valakivel... Soha nem adtam okot féltékenységre, minden időm vele töltöm, tényleg mindent megteszek érte. De úgy is... megcsalom, és nem motorozom. Többszor vesztünk már össze ezen, ha létezne valami megoldás... mit meg nem adnék.
2010. jún. 15. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!