Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem már csak a halál maradt?
Figyelt kérdés
A párom kezd megunni, pedig én nagyon szeretem, a családom alkoholista,mindenkim. senkim sincs,nincs hova mennem,mit lehet csinálni ilyen kilátástalan helyzetben?2010. márc. 3. 14:19
1/14 anonim válasza:
korod nemed?
így nehéz válaszolni. max szokásos lelkifröccsöket kaphatsz
2/14 A kérdező kommentje:
nő vagyok és 20 éves!
2010. márc. 3. 14:24
4/14 anonim válasza:
Állj talpra egyedül. Gondolom annyira szeretethiányos vagy, hogy muszáj párkacsolatod legyen, de próbálj meg először önálló lenni. Kiveszed a legolcsóbb albérletet, elmész dolgozni, a többi úgyis jön majd.
5/14 anonim válasza:
A párod biztosan ismeri a helyzetedet. Mondd el neki, hogy szükséged van a támogatására és kitartására. Ha kezd megunni, az ellen még lehet tenni! Találjatok ki különleges programokat, frissítsétek fel egy kicsit a kapcsolatotokat, vigyetek bele új dolgokat!
Keress magadnak barátokat, vegyél kutyát, törpenyulat, aranyhörcsögöt, guppit, macskát, egeret, és élj! Tanuld meg egy kicsit élvezni az életed, és próbálj meg "több támaszon" állni, ne minden terhedet a párodra rakni. De először tőle kérj türelmet. :)
Egyébként nagyszüleid, távolabbi rokonaid sincsenek? Unokatestvérek, nagynénik, nagybácsik?
6/14 anonim válasza:
Nem! Nem csak a halál maradt! Ne gondold ezt! Elhiszem, hogy szereted a párodat, de a végtelenségig te sem fogod bírni, hogy ő nem, vagy nem biztos. Inkább váljatok el békében úgy, hogy talán még barátok maradtok mint haraggal. Én is voltam már úgy, pedig még csak 17 éves vagyok, hogy azt gondoltam a halál megoldást jelenthet. Elgondolkoztam rajta és rájöttem, hogy nem, mert vannak olyan személyek akiknek fontos vagyok. Egy-két ember miatt viszont nem adhatom fel az álmaimat! Te se tedd! Lenne egy tanácsom a családoddal kapcsolatban. Majd eldöntöd, hogy megfogadod-e. Beszélgess el velük róla hogy miért alkoholisták. A segítségeddel próbáljatok megoldást keresni. A pároddal is beszéld meg, hogy esetleg milyen problémái vannak. Min kéne változtatnod. Sok sikert ahhoz, hogy ezeket meg tudd valósítani! Remélem hasznosnak fogod találni amiket írtam! Minden jót!
7/14 anonim válasza:
Én itt vagyok, ha írsz addig sem leszel egyedül. 19F
8/14 A kérdező kommentje:
nincs olyan rokonom aki ne inna,vagy aki befogadni!nem lehet velük beszélni emberszámba sem vesznek,nem hogy befogadnának nem törődik az én akaratommal senki,már nem számítok senkinek!utolsó nem beszélgethetnénk msnen?
2010. márc. 3. 16:34
10/14 anonim válasza:
kérdező: 14:40-es vagyok, ha akarod, én is szívesen felveszlek msnre, csak írd meg a címed privátban. :) (amúgy lány vagyok, szóval párkapcsolati kérdésekben - ha gondolod és tudok - szívesen segítek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!