Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem már csak a halál maradt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem már csak a halál maradt?

Figyelt kérdés
A párom kezd megunni, pedig én nagyon szeretem, a családom alkoholista,mindenkim. senkim sincs,nincs hova mennem,mit lehet csinálni ilyen kilátástalan helyzetben?
2010. márc. 3. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem lődd fejbe magad szar az életed ennyi...
2010. márc. 4. 00:23
 12/14 anonim válasza:

Az előzőnek üzenem, hogy anyád! Valószínű hogy 14 éves lehetsz!

A kérdezőnek üzenem, hogy gondolja át, mi az ami egy picit is érdekli. A zene, a sport, bááááááármi. Mostantól, mint TE... Vegyél a témáról könyvet, vagy vegyél egy szakadt gitárt! Keress másik melót, menj el "szakkörre" az adott témában. Kezdj el érdeklődni az iránt, amivel kapcsolatban érzel valami kiváncsiságot.

Fogj egy fényképezőt, menj és fényképezz, vagy csak olvass....

Ajánlom a helyi sztk-s psichiátriai csapatépítőket. Gyógyszert ne fogadj el. Sokszor az is segít, ha látod mások bajait...

Nekem is elég sok szar jutott 25/F, és manapság is vannak igen rossz napok, de azon egy kettő, túl lehet jutni.

Keress elfoglaltságot.

Én például a leghúzósabb időkben írtam. Nálam volt a füzet a metrón, a villamoson, mindenhol. Figyeltem az embereket és, írtam.

Próbálok alternatívákat adni...

mindíg lesz egy olyan pillanat a bajban, amikor azt mondod, de jó, hogy ezt megéltem, mégha kis dolog is!

2010. márc. 7. 11:07
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!szerencsére átvészeltem ezt a pár napot,és rájöttem hogy a párom szeret!Nálam mindig vannak ilyan válságos helyzetek,de szerencsére ezt is átvészeltem!Már jobban vagyok!Köszönöm a válaszokat,nagyon kedvesek vagytok sokat segített!puszi mindenkinek!
2010. márc. 8. 09:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Örülök hogy minden rendbe jött.Légy boldog!
2010. márc. 23. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!